Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Sistemul osos al unui barbat casatorit este...

Sistemul osos al unui barbat casatorit este...
Barbatii cu o casnicie stabila sau implicati intr-o relatie de lunga durata au oase mai puternice decat cei ale caror casnicii au esuat, conform unui studiu recent publicat in Osteoporosis International si citat de dailymail.com. Studiul a luat in considerare si varsta barbatilor, descoperind astfel ca cei care se casatoresc inainte de a implini varsta de 25 de ani au oase mai slabe decat cei care si-au pus mai tarziu pirostriile.


Asocierea mai sus amintita nu este valabila si in cazul femeilor. Numai ca cele care au parteneri intelegatori au o rezistenta osoasa mai buna decat cele cu parteneri care nu le sprijina emotional.
Interesant este si ca cercetatorii au relevat faptul ca barbatii care s-au casatorit inainte de 25 de ani au o rezistenta osoasa scazuta a coloanei vertebrale, procentaj care creste cu fiecare an de casnicie care a precedat aceasta varsta. Ipoteza este ca stresul de a avea grija de familie le strica barbatilor sanatatea.
Casatoria timpurie este asociata si mai putinor studii si unor salarii mai mici. De unde rezulta si un factor mai mare de stres.
Autoarea studiului, Carolyn Crandall, spune ca acesta este prima cercetare focalizata pe legatura dintre casnicie si sanatatea oaselor. In traducere libera, pe influenta factorilor sociali asupra sanatatii oaselor.
„Sanatatea buna depinde nu doar de comportamente sanatoase, cum ar fi o dieta sanatoasa, absenta fumatului, ci si de aspecte sociale ale vietii, cum ar fi casnicia si calitatea relatiilor”, a declarat Crandall.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sanatate

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre casatorie

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre oase sanatoase

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0