Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

De ce insala barbatii? Ne dezvaluie chiar ei motivele suprinzatoare!

de Viorica Ghinea la 2017-11-14
De ce insala barbatii? Ne dezvaluie chiar ei motivele suprinzatoare!
“De ce insala barbatii?” este una dintre intrebarile care se afla pe buzele tuturor femeilor. Ce reprezentanta a sexului frumos nu si-ar dori sa patrunda macar pentru cateva clipe in mintea unui barbat si sa descopere ce se intampla acolo? Acum ai ocazia sa afli de ce sunt atrasi barbatii de infidelitate. Ne marturisesc chiar ei care sunt motivele surprinzatoare din spatele acestui gest.


Afla de ce insala barbatii!


Nu te astepta sa fie un singur raspuns la intrebarea “de ce insala barbatii?”, pentru ca se afla mai multe cauze in spatele infidelitatii acestora.

Pentru inceput, cel mai intalnit motiv il reprezinta faptul ca barbatii se simte atrasi sexual de o alta femeie, conform unui studiu condus de catre onlinedoctor.superdrug.com.

Conform aceleasi cercetari, un alt motiv pentru care reprezentantii sexului opus tind sa insele il reprezinta faptul ca nu mai au parte de acte intime cu partenera lor. Daca intalnesc pe cineva care este dispus sa le satisfaca nevoile, nu vor sta prea mult pe ganduri.

Barbatii au raspuns in cadrul studiului ca le este dificil sa reziste in fata avansurilor, mai ales daca vin din partea unei femei atragatoare, care este exact pe gusturile lor. De altfel, nu reprezinta o surpriza faptul ca barbatii nu reusesc sa se controleze in astfel de situatii.

De ce mai insala barbatii? Pentru ca se simt nesiguri in relatie. Suna stupid, dar se pare ca acestia prefera sa fie ei primii infideli ca sa nu fie considerati slabi in caz ca le-ar pune coarne partenera lor.

Stiai ca in multe dintre cazuri barbatii nici macar nu considera ca insala? Nu considera o greseala nici momentele in care flirteaza ori fac tot felul de jocuri de seductie cu alte reprezentante ale sexului frumos. In schimb, prefera sa isi acuze partenera de cuplu pentru ca nu are incredere in ei si ca isi baga nasul in intimitatea lor. Mai mult de atat, multi dintre barbatii care insala isi acuza iubita de infidelitate, devenind chiar extrem de gelosi, desi nu au un motiv real in acest sens.


Chiar daca ai aflat de ce insala barbatii, cu siguranta nu le gasesti nici acum o scuza pentru comportamentul lor. Respectul este cel mai important ingredient al unei relatii si nu ar trebui sa dispara indiferent de nivelul sentimentelor implicate.


Foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.82 din 5 - 11 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre infidelitate

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre inselat

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre relatie de cuplu

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre gelozie

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre

Cele mai citite articole

Oamenii de stiinta spun ca aproximativ jumatate din variatiile personalitatii umane sunt definite ...
Pentru un cuplu casatorit, iubirea trece prin diferite stadii de-a lungul timpului, de aceea ...
Iti oferim mai jos un model de cerere de angajare. Iata cum trebuie sa formulezi aceasta cerere!
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016