Ingrediente:
- 500 g carne de vaca fara os,
- 150 g morcovi,
- 150 g ceapa,
- 150 g varza alba,
- 120 g sfecla rosie,
- 120 g cartofi,
- 100 g telina,
- 300 g rosii,
- 100 ml ulei,
- 1 legatura leustean,
- 1 legatura patrunjel,
- 500 ml bors,
- 150 ml smantana,
- sare.
Mod de preparare:
Carnea de vaca, de preferinta piept, se spala, se taie in bucatele, se opareste si apoi se pune la fiert cu 5 l de apa rece si sare. In timpul fierberii, se ia spuma. Telina, ceapa si sfecla se taie subtire si se calesc in ulei, intr-o cratita cu capac, cca 20 de minute, apoi se pun in oala, peste carne.
Cand carnea este aproape fiarta, se adauga varza, taiata fin si cartofii, taiati cuburi. Se lasa sa mai fiarba impreuna 30 de minute. Borsul se fierbe separat si se toarna peste carne si legume, o data cu rosiile taiate marunt.
Ciorba se mai fierbe inca 10 minute. Cand este gata, se presara deasupra leusteanul si patrunjelul, curatate, spalate si tocate marunt. Se adauga smantana si se serveste fierbinte.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate
Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
