Nivelul colesterolului "rau" a scazut chiar si cu 12% in cazul celor care aveau valori ridicate ale colesterolului si care au consumat aceleasi suplimente nutritive.
"Consumul moderat de vin rosu pastreaza vasele de sange flexibile, reducand riscul unor afectiuni coronariene", spune profesorul John Folts, specialist in medicina cardiovasculara.
Vinul rosu, pe langa faptul ca ne binedispune, mentine inima tanara si, daca este consumat cu moderatie, reduce aparitia bolilor de ficat.

Boabele de struguri rosii contin resveratrol, un antioxidant care are capacitatea de a reduce nivelul de zahar din sange.
Resveratrolul, care se gaseste in pielita si semintele strugurilor, ajuta la cresterea colesterolului bun, HDL, si previne coagularea sangelui.
Antioxidantii din vinul rosu protejeaza organismul impotriva infectiilor si protejeaza celulele impotriva efectelor radicalilor liberi care determina, printre altele, aparitia cancerului la san.
Studiile au demonstrat ca persoanele care consuma moderat vin rosu prezinta un risc mai mic in dezvoltarea afectiunilor cardiovasculare.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid privind aplicarea dreptului la educatie pentru copiii cu dizabilitati din Romania
De ce copiii cu dizabilitati sunt marginalizati sau chiar exclusi intr-o forma sau alta din sistemul national de educatie Nu e suficient ca acesti copii duc deja o lupta cumplita cu ei insisi De ce trebuie sa duca inca una cu autoritatile cu institutii indiferente care de fapt sunt obligate prin lege sa le faciliteze accesul la educatie ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
