Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 lectii pe care le poti invata de la barbatii nepotriviti din viata ta

de Viorica Ghinea la 2020-09-18
5 lectii pe care le poti invata de la barbatii nepotriviti din viata ta
Desi barbatii nepotriviti cu care avem relatii de-a lungul vietii se incadreaza doar in lista de dezamagiri sentimentale, totusi trebuie sa vedem jumatatea plina a paharului. Experientele pe care le-am trait alaturi de acestia ne pot servi drept lectii de viata. De la fiecare in parte poti sa inveti ceva care sa iti fie util in viitor.


1. Vei invata sa te respecti mai mult


Dupa ce iti vei da seama ca un barbat nepotrivit te-a tratat urat, iti vei da seama ca meriti mai mult. Vei sti pe viitor de ce fel de barbat ai nevoie langa tine si pe care ar trebui sa il ocolesti. Iti vei da seama de la inceput ca nu are intentii serioase in ceea ce te priveste si vei sti cum sa abordezi situatia. Mai mult, iti va fi mult mai usor sa ii joci pe degete pe barbatii din jurul tau.

2. Vei deveni mai puternica


Dezamagirile amoroase pe care le-ai trait de-a lungul timpului te vor face mai puternica. Suferinta din adolescenta nu va mai fi aceeasi cu cea traita la maturitate. Vei reusi sa treci mai repede peste episodul nefericit. Cu alte cuvinte, nu vei mai plange luni in sir intr-o perna seara, inainte de culcare, ci iti vei reface viata mai usor.

3. Vei aprecia barbatul bun care va aparea in viata ta mai tarziu


Au si barbatii nepotriviti rolul lor in viata noastra. Te invata sa ii deosebesti pe cei buni de cei rai. Astfel, cand vei intalni un potential partener care merita cu adevarat, vei observa de la departare ca trebuie sa ramaneti impreuna pe viitor. Vei sti cu siguranta la ce caracteristici sa te uiti cu atentie, astfel incat sa nu te mai inseli inca o data.


4. Vei capata mai multa experienta la barbati


Odata traita o anumita experienta, pe viitor vei avea mai multa grija in alegerea unui partener. Nu numai ca iti vei da seama cand un barbat incearca sa te duca de nas, dar vei invata si mai multe trucuri amoroase. Iti vei cunoaste mai bine asteptarile din dormitor si nu iti va mai fi frica sa vorbesti despre fanteziile tale. O femeie care s-a simtit folosita intim de un barbat nepotrivit nu va mai fi la fel de indulgenta si cu urmatorul.

5. Vei fi mai hotarata in dragoste


Dupa ce ti-ai piedut timpul cu un barbat nepotrivit, cu siguranta nu vei mai avea aceeasi rabdare in viitor. Daca iti vei dori ceva, vei spune inca de la inceput si ii vei cere acelasi lucru si partenerului tau. Daca vei simti ca nu este ceea ce iti doresti, nu iti va mai fi frica sa pui punctul la momentul potrivit.


Tu ce ai invatat din relatiile cu barbatii nepotriviti?


Foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.88 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dezamagire

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre relatie de cuplu

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre suferinta

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0