Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

6 semne ca ii intimidezi pe cei din jurul tau

de Viorica Ghinea la 2020-01-15
6 semne ca ii intimidezi pe cei din jurul tau
Oamenii se simt intotdeauna intimidati in fata unei persoane care are personalitate puternica. Frica si insecuritatile sunt trairi des intalnite in jurul nostru in societatea actuala. Putini sunt cei care reusesc sa se detaseze si sa se remarce drept lideri. Daca si tu te numeri printre aceste persoane, atunci cu siguranta vei bifa pe lista ta mai mult de jumatate dintre urmatoarele semne.


Daca esti o persoana puternica,...

Nu fi dezamagita daca nu te regasesti in niciunul dintre semnele de mai jos. Poti invata treptat, pas cu pas, cum sa devii o femeie mai puternica.
 

1. ... nu permiti oricui sa faca parte din viata ta.


Unele persoane se pot dovedi destul de insistente in anumite momente ale vietii, dar se pare ca tu ai darul de a le pune la locul lor. Din filosofia ta de viata nu face parte o lista lunga de prieteni, ci una scurta, dar calitativa.

2. ... nu te dai peste cap ca sa obtii atentie.


Nu trebuie sa faci niciun efort pentru a obtine atentie. Personalitatea ta puternica te aduce mereu in prim plan. Ii atragi pe cei din jurul tau ca un magnet, dar in acelasi timp ii si intimidezi.

3. ... nu ai nevoie de aprobarea nimanui


Daca nu faci parte dintre acei oameni care au nevoie de aprobarea celor din jur in tot ceea ce fac, atunci cu siguranta ai o personalitate puternica. Ai suficienta incredere in tine incat sa stii ce poti sa obtii si ce nu. In plus, stii sa faci diferenta intre ce este bine si ce nu.

4. ... nu iti pierzi timpul cu discutii marunte.


Discutiile simple nu se numara printre telurile tale, asa ca ii eviti pe cei care te abordeaza in aceasta maniera. Dar te-ai gandit vreodata ca intimidezi atat de mult oamenii incat isi pierd concentrarea in prezenta ta?

5. ... esti sigura pe tine.


Cel mai bun mod prin care ii poti intimida pe cei din jurul tau este atunci cand le arati cat de sigura esti pe tine. Putini sunt cei care vor reusi sa iti tina piept cand vor observa ca esti o persoana cu stima de sine. Si mai ales daca abilitatile tale nu sunt doar vorbe in vant.

6. ... stii sa iti stapanesti emotiile.

Te poti considera o femeie cu personalitate puternica atunci cand reusesti sa iti stapanesti emotiile. Desi le simti in interiorul tau, nu le lasi sa iti afecteze complet starea, ci incerci sa le minimalizezi efectul. Prin urmare, nu este de mirare de ce oamenii din jur se simt intimidati de tine. Cati dintre acestia crezi ca reusesc sa isi invinga emotiile, in special pe cele negative care ne dau cele mai mari batai de cap?


Ai bifat cel putin patru dintre aceste semne? Atunci nu mai este nicio indoiala faptul ca cei din jurul tau se simt intimidati de tine.


Foto: pexels.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.3 din 5 - 10 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre personalitate

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre emotii negative

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre incredere in sine

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0