Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Prima data la casa de amanet: Reguli esentiale pentru o tranzactie reusita

de Sunt Fericita la 2020-09-10
Prima data la casa de amanet: Reguli esentiale pentru o tranzactie reusita
Daca vrei sa obtii rapid o anumita suma de bani, pe care nicio banca nu ar putea sa ti-o garanteze intr-un termen atat de scurt, ai mereu la indemana optiunea caselor de amanet. De asemenea, bunavointa prietenilor tai poate atinge la un moment dat o limita, iar tu trebuie sa stii ce solutii poti activa in astfel de momente, pentru a primi o finantare in cel mai simplu mod posibil. Serviciile unei case de amanet te pot scoate din incurcatura, asadar, este indicat sa cunosti cele mai importante aspecte ale unui contract de amanetare:


Beneficiaza de aceste servicii doar persoanele peste 18 ani 

Doar cei care au trecut de varsta majoratului pot obtine finantari rapide, in urma incheierii unui contact de amanetare. Legea in vigoare prevede ca minorii nu pot beneficia de un astfel de serviciu pentru imprumuturi rapide. In cazul care se descopera faptul ca o casa de amanet acorda imprumuturi persoanelor minore, in baza lasarii gaj a unor obiecte de valoare, ramane la aprecierea institutiilor abilitate sa aplice masuri punitive corespunzatoare.

Beneficiarul imprumutului poate accepta sau nu oferta propusa

Casele de amanet pot oferi finantari rapide pe baza unei sume extinse de obiecte cu un caracter vandabil: aur, argint, pietre pretioase, telefoane, laptopuri, tablete si electronice de valoare (vei aici cea mai buna oferta de amanet pentru electronice in Bucuresti). Tu esti singura persoana care poate decide daca accepta sau nu oferta oferita de reprzentantul casei de amanet, in urma evaluarii efectuate. Procesul de evaluare-ofertare are loc la fata locului si, de obicei, casele de amanet ofera aproximativ 50% din valoarea reala a produsului amanetat, tinandu-se cont de particularitatile acestuia. 

Se va incheia un contract pe o perioada detereminata

Contractul incheiat intre cele doua parti poate descrie o perioada cuprinsa intre doar cateva zile si o luna. In cazul in care beneficiarul imprumutului nu poate restitui suma ceruta pana la termenul-limita, acesta are posibilitatea de a prelungi contractul respectiv. Singura conditie de care trebuie sa tina cont intr-o astfe de circumstanta are legatura cu faptul ca se percepe un anumit comision, la prelungirea contractului de imprumut, dupa data la care a expirat perioada de restituire. 

Beneficiarul are dreptul sa afle toate comisioanele percepute

Alege o casa de amanet ce iti poate garanta un contract de amanetare fara comisioane ascunse. Asigura-te ca beneficiezi de cea mai buna transparenta din partea reprezentantului companiei, atat in etapa de evaluare a bunului, cat si atunci cand te pregatesti sa semnezi contractul. Cu cat suma imprumutata va fi mai mare, cu atat comisionul perceput la casa de amanet scade. Comisioanele variaza intre 0.3% si 1.2% pe zi, iar valoarea produsului amanetat dicteaza suma totala primita la casa de amanet. Asadar, tine cont de toate aceste informatii si nu te grabi sa amanetezi un bun, pana cand nu cunosti foarte bine politica de comisionare a casei de amanet la care apelezi.  

 

Daca ai implinit suma de 18 ani, poti apela cu incredere la serviciile de finantare pe care casele de amanet la pus la dispozitia clientilor. Mergi cu un obiect de valoare la o casa de amanet si asigura-te ca esti informat la fata locului vizavi de toate regulile si conditiile impuse de acea companie, urmand sa decizi apoi daca prevederile contractului propus sunt convenabile pentru tine! 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
    O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
    In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0