Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce spune culoarea parului tau despre tine?

Ce spune culoarea parului tau despre tine?
Daca ne amintim bine, in filme fugarii isi vopsesc intotdeauna parul atunci cand vor sa se ascunda de politie. Motivul este mai mult decat evident: culoarea parului iti schimba mult aspectul fizic si poti parea cu usurinta o alta persoana.



E suficient sa ne gandim la schimbarile dramatice de culoare pentru care opteaza cineva si diferenta uriasa pe care o poate avea asupra cuiva culoarea de par potrivita. Daca fugarii isi vopsesc parul in nuante inchise pentru a trece neobservati, vedetele aleg nuantele cat mai deschise pentru a fi in permanenta in lumina reflectoarelor.


Foarte multe persoane fac schimbari majore in privinta culorii parului atunci cand trec prin schimbari importante in viata lor. Fie ca o iau de la capat dintr-un anumit punct de vedere, fie ca au reusit sa atinga un anumit obiectiv si vor sa faca acea schimbare pe care au tot amanat-o sau tocmai s-au despartit de cineva, femeile aleg intotdeauna aceasta optiune tocmai din dorinta de a se reinventa.


Aceasta decizie este adesea una buna atunci cand ai un hair-stylist care sa te ajute sa iti alegi nuanta care ti se potriveste deoarece culoarea ideala poate sa te faca mai increzatoare, sa iti imbunatateasca starea de spirit si sa te faca sa te simti sexy din nou.


Un hair-stylist profesionist va incerca intotdeauna sa afle motivele pentru care vrei sa treci la o schimbare majora pentru ca daca iti doresti asta din cauzele gresite, vei reveni, mai devreme sau mai tarziu, la culoarea initiala. In plus, acesta iti va recomanda nuanta care te va face sa fii si mai frumoasa si care iti va evidentia calitatile. Va sti sa iti propuna o schimbare destul de importanta, dar care sa ti se potriveasca in totalitate si de care sa fii multumita cu adevarat.


Vedetele care au trecut de la o nuanta inchisa la una foarte deschisa au facut astfel de schimbari, in general, urmand sfaturile specialistilor.
























Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.4 din 5 - 5 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre vopsea

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre culoarea parului

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre vedete

Cele mai citite articole

In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0