Ingrediente:
- 400 gr carne pui,
- 300 gr smantana,
- 2 galbenusuri,
- 1 morcov mai mare,
- 1 radacina de patrunjel,
- 1 ceapa,
- 1 lamaie,
- sare,
- patrunjel verde,
- orez,
- ulei.
Mod de reparare:
Morcovul si patrunjelul se curata, se spala si se taie rondele. Punem uleiul la incins si adaugam morcovul si patrunjelul pe care le calim un pic; apoi stingem totul cu apa. Punem in vas si ceapa data pe razatoarea fina si lasam sa dea un clocot. Se adauga bucatile de carne si se potriveste de sare.
Cand carnea e fiarta de jumatate, se adauga si orezul. Cand e fiert si orezul, se adauga zeama de la o lamaie.
Se amesteca cele 2 galbenusuri cu smantana, apoi se adauga treptat din supa fierbinte. Amestecul astfel format se pune in oala peste restul de supa. Se adauga patrunjelul tocat fin si se mai lasa sa dea un clocot.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 2 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!