Ingrediente:
- 400 gr carne pui,
- 300 gr smantana,
- 2 galbenusuri,
- 1 morcov mai mare,
- 1 radacina de patrunjel,
- 1 ceapa,
- 1 lamaie,
- sare,
- patrunjel verde,
- orez,
- ulei.
Mod de reparare:
Morcovul si patrunjelul se curata, se spala si se taie rondele. Punem uleiul la incins si adaugam morcovul si patrunjelul pe care le calim un pic; apoi stingem totul cu apa. Punem in vas si ceapa data pe razatoarea fina si lasam sa dea un clocot. Se adauga bucatile de carne si se potriveste de sare.
Cand carnea e fiarta de jumatate, se adauga si orezul. Cand e fiert si orezul, se adauga zeama de la o lamaie.
Se amesteca cele 2 galbenusuri cu smantana, apoi se adauga treptat din supa fierbinte. Amestecul astfel format se pune in oala peste restul de supa. Se adauga patrunjelul tocat fin si se mai lasa sa dea un clocot.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
In slujba coroanei
Volumul memorialistic & 39;In slujba coroanei& 39; ne invita sa cunoastem perspectiva personala a autorului dl Dan Ion Lazar membru al echipei ce a insotit Familia Regala la revenirea in tara ca martor si participant direct la evenimentele petrecute atunci dar si mai tarziu la activitatile Casei Regale Romane Aflam intai despre...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
