In general este bine sa se evite alimentele care produc racirea corpului. Laptele cald, diverse preparate pe baza de branzeturi si lactate, smantana, fructe ca merele, mango, rodiile, papaya, mierea trebuie sa faca parte din meniul nostru pe timpul iernii.
Focul digestiv este puternic iarna, de aceea trebuie sa ne alimentam suficient. Ceaiul de ghimbir ajuta la ridicarea temperaturii corporale. Un mic dejun consistent si o masa de seara sunt cu adevarat savuroase numai in lunile de iarna.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate
Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
