200 g creveti
4 cesti apa
1 1 / 2 cesti amidon de porumb
2 oua
2 cesti pesmet
3 / 4 lingurira de praf de usturoi
ulei
Mod de preparare:
Mai intai, se amesteca amidonul de porumb cu apa si ouale. Separat, pe o farfurie se amesteca praful de usturoi cu pesmetul. Crevetii se introduc in amestecul de amidon cu ajutorul unei furculite si se rostogolesc apoi prin pesmet.
Se prajesc in tigaia cu ulei incins pana devin aurii. Inainte de a fi asezati pe platou, se scurg de grasime pe prosoape de hartie.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de respiratie stravechi chinezesti
Tehnicile de respiratie secrete iti dezvaluie cea mai puternica forma de vindecare vazuta vreodata Acestea te pot ajuta sa elimini durerea sa previi atacurile de cord si sa tratezi astmul Toate acestea sunt mentionate intr-un manuscris antic care nu a fost niciodata vazut de catre lumea occidentala Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
