Ingrediente pentru rulada cu spanac:
- 100 g unt sau ulei;
- 5 linguri faina;
- ½ l lapte;
- 4 oua;
- ½ kg spanac;
- 200 g cascaval;
- ½ pahar de smantana;
- sare.
Cum se prepara rulada cu spanac?
Se pune untul intr-o tigaie pe foc, se topeste, se adauga faina si se amesteca bine pana se incorporeaza, se toarna laptele cate putin si se amesteca pana se ingroasa.
Se ia sosul de pe foc, se adauga sare, se lasa sa se raceasca, apoi se adauga galbenusurile si albusurile batute spuma. Se unge cu unt o tava mare, se pune o hartie de copt apoi se toarna compozitia si se pune introduce in cuptor. Compozitia nu trebuie sa se coaca prea tare, deoarece nu se mai poate rula.
Cand este gata, se rastoarna si se umple cu sote de spanac in care s-a introdus si cascaval ras, se ruleaza si se aseaza rulada intr-o forma lunga (de cozonac), se toarna ½ pahar de smantana si se introduce din nou la cuptor, 10 minute,.
Rulada cu spanac este un aperitiv desavarsit, de mare efect pentru mese festive.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid privind aplicarea dreptului la educatie pentru copiii cu dizabilitati din Romania
De ce copiii cu dizabilitati sunt marginalizati sau chiar exclusi intr-o forma sau alta din sistemul national de educatie Nu e suficient ca acesti copii duc deja o lupta cumplita cu ei insisi De ce trebuie sa duca inca una cu autoritatile cu institutii indiferente care de fapt sunt obligate prin lege sa le faciliteze accesul la educatie ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
