Ingrediente pentru rulada cu spanac:
- 100 g unt sau ulei;
- 5 linguri faina;
- ½ l lapte;
- 4 oua;
- ½ kg spanac;
- 200 g cascaval;
- ½ pahar de smantana;
- sare.
Cum se prepara rulada cu spanac?
Se pune untul intr-o tigaie pe foc, se topeste, se adauga faina si se amesteca bine pana se incorporeaza, se toarna laptele cate putin si se amesteca pana se ingroasa.
Se ia sosul de pe foc, se adauga sare, se lasa sa se raceasca, apoi se adauga galbenusurile si albusurile batute spuma. Se unge cu unt o tava mare, se pune o hartie de copt apoi se toarna compozitia si se pune introduce in cuptor. Compozitia nu trebuie sa se coaca prea tare, deoarece nu se mai poate rula.
Cand este gata, se rastoarna si se umple cu sote de spanac in care s-a introdus si cascaval ras, se ruleaza si se aseaza rulada intr-o forma lunga (de cozonac), se toarna ½ pahar de smantana si se introduce din nou la cuptor, 10 minute,.
Rulada cu spanac este un aperitiv desavarsit, de mare efect pentru mese festive.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic
Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
de SuntFericita.roRedactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"

Categorii



























