Rolul protectiv al habitatului poate fi impins pana la paroxism. Spaimele noastre cele mai profunde se pot traduce prin obloane, usi blindate, geamuri incasabile, zavoare, seifuri, usi incuiate de doua ori, alarme. In fiecare seara se face turul casei pentru asigurarea ca totul este bine incuiat, ca nici un intrus nu va patrunde.
Pe gard se asaza o placa pe care e scris „Caine rau”. Apoi, odata luate toate precautiile, poti merge linistit la culcare. Cu cat, in copilarie, ne-am simtit mai linistiti in relatia cu parintii, mai ales in ceea ce priveste dragostea lor fata de noi, cu atat mai multa incredere avem in viata si in viitor si cu atat mai putina nevoie resimtim spre a ne apara peste masura de lumea din afara, chiar daca, intr-un moment sau altul, simtim toti nevoia de calmare, de ziduri de aparare, de protectie.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid privind aplicarea dreptului la educatie pentru copiii cu dizabilitati din Romania
De ce copiii cu dizabilitati sunt marginalizati sau chiar exclusi intr-o forma sau alta din sistemul national de educatie Nu e suficient ca acesti copii duc deja o lupta cumplita cu ei insisi De ce trebuie sa duca inca una cu autoritatile cu institutii indiferente care de fapt sunt obligate prin lege sa le faciliteze accesul la educatie ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
