Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum poti sa arati mai tanara cu 8 ani, daca porti hainele potrivite

Cum poti sa arati mai tanara cu 8 ani, daca porti hainele potrivite
Un studiu realizat in Marea Britanie a aratat ca hainele potrivite fac o mare diferenta cand vine vorba de estimarea varstei unei femei.


Cercetatorii au imbracat cateva femei de 55 de ani in 12 tinute diferite si au cerut publicului sa le ghiceasca varsta. Rezultatele au aratat ca hainele potrivite, cu croiala moderna, le fac sa para cu pana la 8 ani mai tinere. Spre deosebire de acestea, tinutele cu croiala veche, care nu li se potriveau bine si care nu le ascundeau defectele, le faceau cu pana la 7 ani mai batrane.
65% din cei intrebati au spus ca au dat mai degraba varsta in functie de trasaturile chipului, hainele fiind luate in considerare de numai 31% din respondenti; asta arata ca imbracamintea poate avea un important rol subliminal, dar si ca machiajul si coafura sunt foarte importante cand vine vorba de aprecierea varstei.
Cand modelul de 55 de ani purta o pereche de jeansi si un tricou, trei sferturi din cei intrebati au raspuns ca femeia are 47 de ani. Atunci cand a purtat haine lungi si largi, cu croiala invechita, respondentii au spus despre ea ca are 62 de ani.
Rezultatele arata ceea ce banuiam si noi. Hainele potrivite au un rol foarte important in perceptia pe care o avem despre noi insine si modul in care ne vad altii; cand o femeie alege o tinuta care i se potriveste, ea pare mai tanara si mai plina de vitalitate in ochii celorlalti.
Hainele bine croite, alese in functie de tipul de silueta, definesc si dau clasa stilului pe care il adopti. Cand o femeie e increzatoare si se simte bine in pielea ei, radiaza intotdeauna frumusete.
Concluzia este ca femeile de varsta mijlocie nu trebuie sa se teama ca hainele potrivite sunt numai cele purtate in tinerete. Moda se schimba mereu si intotdeauna exista tendinte sau elemente noi care pot intineri orice tinuta. Desi se spune ca nu haina face pe om, hainele potrivite sunt cheia starii de bine.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.2 din 5 - 5 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre haine

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre potrivite

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre varsta

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre croiala

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
In cautarea unei diete echilibrate si sanatoase, fulgii de ovaz sunt un aliat de nadejde pentru cei ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0