- 100 g unt,
- 3 linguri faina;
- ½ l lapte;
- 8 oua;
- 100 g cascaval;
- 1 cutie cu ciuperci;
- 1 ceapa;
- patrunjel verde tocat fin;
- sare.
Cum se prepara rulada cu ciuperci si cascaval:
Se pune faina intr-un castron, se toarna cate putin lapte si se amesteca sa nu se formeze cocoloase. Se amesteca in continuare punand tot laptele pana se obtine o ciulama subtire. Se bat ouale separat, foarte bine, si se amesteca cu ciulamaua (cu mixerul). Se pune in tava hartie de copt si se toarna compozitia.
In momentul in care cuptorul s-a incins, introducem tava cu rulada de ciuperci si o tinem la foc mediu (175 grade C) aproximativ 45 de minute pana devine aurie.
Cand este copt aluatul, se rastoarna pe un servet curat si se indeparteaza hartia.
Ceapa tocata se caleste in unt cu ciupecile si cu patrunjelul tocat fin, se adauga sare dupa gust, apoi se aseaza pe blat, pe toata suprafata si se ruleaza.
Se presara deasupra cascaval ras.
Cum se serveste rulada cu ciuperci si cascaval:
O dam la rece pentru cateva ore, apoi o putem taia felii si servi.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate
Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
