Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa slabesti cu ghimbir si lamaie

de Sunt Fericita la 2015-07-29
Cum sa slabesti cu ghimbir si lamaie
Combinatia de ghimbir si lamaie este foarte benefica pentru detoxifierea organismului. Ghimbirul accelereaza tranzitul intestinal si controleaza senzatia de foame, iar lamaia topeste depozitele de grasime si energizeaza organismul. Beneficiile nu se opresc aici.


Pierderea in greutate este o adevarata provocare. Combinatia de ghimbir si lamaie s-a dovedit a fi una dintre cele mai perfecte amestecuri pentru pierderea in greutate.

Ghimbirul si lamaia este un foarte recomandata pentru aproape orice combinatie. Ambele alimente furnizeaza cantitati semnificative de vitamina C. De asemenea, contin un puternic antioxidant si foarte putine calorii.

Acum, cand vine vorba de dieta, consumul de lamaie si ghimbir se recomanda in special pentru persoanele cu obezitate. Oamenii cu gastrita, reflux sau hipertensiune ar trebui sa le evite.

Beneficiile combinatiei de ghimbir si lamaie, potrivit bewoman.ro

Pe de o parte, aceasta combinatie are o mare putere antiinflamatoare. Acest lucru a devenit arma perfecta pentru a inlatura definitiv celulita. De asemenea, consumul de alimente termogenice accelereaza functionarea metabolismului si, prin urmare, arde caloriile, ajutand la indepartarea grasimii.

Pe de alta parte, lamaia contine o multime de vitamina C. Ei bine, pentru inceput, trebuie sa stiti ca vitamina C este un antioxidant puternic. De asemenea, acest nutrient faciliteaza eliminarea acelor impuritati care impiedica sau previne pierderea in greutate. Dar acest lucru nu este tot: lamaia, de asemenea, ajuta la eliminarea umflarii.

Atat ghimbirul cat si lamaia sunt foarte versatile. Aceasta inseamna ca aveti o mare sansa de a le savura in diverse alternative. De exemplu, va puteti bucura de ele in ceaiuri, sucuri sau salate. Dar ele va pot afecta somnul, de aceea este recomandabil ca atunci cand mergeti la oricare sa nu le consumati.

Ceai

Pentru a face ceai, urmati acesti pasi: fierbeti o ceasca de apa calda, apoi, se adauga o felie de ghimbir de grosimea unui deget. Se lasa ceaiul sa stea deoparte timp de 5 minute. In cele din urma, se adauga sucul de la o lamaie. In mod ideal, consumati acest ceai dimineata pe stomacul gol.

Suc

Se prepara un suc de lamaie ca in mod obisnuit. Apoi, se adauga o lingurita de ghimbir ras si, daca se doreste, cateva frunze de varza. Acest ultim ingredient sporeste efectul de detoxifiere al bauturii. Tineti minte ca organismul dumneavoastra va absorbi mai bine daca beti acest suc dimineata pe nemancate.

Dressing

Aceasta este cea mai usoara alternativa. Amestecati o mana de ghimbir ras cu sucul de la o lamaie. In acest fel, puteti descoperi noi arome din o lume nesfarsita de salate.

Acestea sunt premisele de baza ale acestei combinatii uimitoare. Acum ca le stiti, sunteti in pozitia perfecta pentru a va bucura de ea in toate soiurile sale, daca nu suferiti de gastrita, reflux sau hipertensiune bineinteles.

Foto: www.myhealthycocina.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.36 din 5 - 14 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ghimbir

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre lamaie

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dieta

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre slabire

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ceai

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0