Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa porti esarfa preferata la job, in oras sau la un eveniment important?

de Sunt Fericita la 2020-11-27
Cum sa porti esarfa preferata la job, in oras sau la un eveniment important?
Esarfa, accesoriul care poate fi purtat in fel si fel de moduri, este esentiala pentru a te proteja de frig si, daca este purtata corespunzator, da si o nota rafinata tinutei tale.


Exista multe moduri in care poate fi purtata o esarfa, atat pentru lookul cotidian, dar si pentru ocazii speciale. Cu toate acestea, trebuie sa fii atenta la tesatura aleasa. De exemplu, daca ocazia necesita eleganta si rafinament, este mai bine sa eviti lana simpla si sa alegi o tesatura mai pretioasa precum matase, lana merino sau casmir. In viata de zi cu zi, poti opta pentru o esarfa, foarte lunga si invaluitoare, cu model sau simpla, care adauga un plus de culoare. 

 

Daca te intrebi cum sa porti o esarfa la birou, in oras sau la un eveniment special nu cauta mai departe! Vei gasi mai jos cateva dintre modurile elegante de a purta esarfa preferata, indiferent de sezon.

Stil invaluitor

Este solutia ideala atunci cand este foarte frig. Fa cateva rasuciri stranse in jurul gatului cu esarfa si introdu capetele in interior pentru a mentine cald gatul, gura si nasul.

Nota cool: tine parul ascuns in interior - in acest fel vei evita efectul cocoasei de sub par.

Fii atenta la proportii: opteaza pentru acest stil doar daca jacheta nu este foarte voluminoasa sau corpul tau foarte curbat.

Sub centura

Este o modalitate ideala de a purta esarfa de tip „patura”, de mari dimensiuni. Trebuie doar sa pozitionezi centrul esarfei in spatele gatului, mai mult sau mai putin simetric in fata si sa strangi centura fara a trage prea mult, creand astfel un drapaj moale. Sugestia este sa o porti peste o rochie, cardigan sau palton. Fie ca preferi imprimeurile senzationale si excentrice sau o tinuta clasica monocromatica, in colectia Just Cavalli gasesti articolul potrivit. Acest mod de a purta esarfa este perfect daca doresti sa creezi o silueta armonioasa, dar si in cazul in care esti foarte inalta.

Stola

Daca esarfa ta este maxi, poart-o ca o stola pe umeri si in jurul bratelor. Aspectul ideal include un pulover maxi cu guler inalt, o jacheta sau o haina din piele si esarfa in versiune sal. Efectul chic este garantat.

In jurul gatului

Asaza esarfa pe gat si acopera-l, aruncand un capat peste umarul opus. Acest stil este perfect daca haina are gulerul inalt si iti place sa te simti mai lejera. Ti-e teama ca ar putea aluneca? Fixeaz-o cu un stift de bijuterie sau cu un ac de siguranta pe interior. 

Snowman

Este o rasucire moderna, pentru care este suficient sa faci o intoarcere cu esarfa in jurul gatului si sa lasi cele doua capete sa cada in fata. Este bine sa largesti bucla pentru a da mai mult aer esarfei, de preferinta moale si larga, dar nu excesiv de lunga. 

Nodul european 

Acesta ofera un aspect profesional si este simplu de realizat. Impatureste esarfa in doua jumatati egale, aseaz-o dupa gat si introdu cele doua capete in bucla creata. Acest mod trebuie evitat daca esarfa este prea scurta sau prea lunga: cele doua capete unite trebuie sa ajunga sub san.

Stil cowboy

Daca ai o esarfa in romburi stil „patura”, impatureste-o in doua, astfel incat sa obtii forma unui triunghi si aseaza coltul cel mare pe piept in fata. Trece, apoi, celelalte doua colturi dupa gat, apoi incruciseaza-le, adu-le in fata si ascunde-le putin sau de tot sub coltul cel mare de baza. Retine insa ca, daca alegi acest stil, chiar si dupa inchiderea completa a jachetei, gatul nu va fi suficient de acoperit. Este stilul perfect pentru decolteurile mai adanci.

Nodul ascuns

Urasti sa suferi de frig, dar, in acelasi timp, nu-ti plac esarfele prea voluminoase care iti deranjeaza parul? Solutia este nodul ascuns: du esarfa din fata in spate, incruciseaza capetele si introdu-le in gulerul creat. Pentru acest lucru, esarfa trebuie sa aiba o grosime moderata. Astfel, vei putea inchide haina/sacoul, incalzind gatul si pieptul, fara a creste volumul.

Jocul prestigiului

Un nod cu efect sigur care nu te va face sa treci neobservata! Creeaza bucla esarfei in jurul gatului, apoi trece unul dintre cele doua capete in interiorul gulerului, astfel incat sa se formeze un inel in interiorul caruia vei trece apoi celalalt capat. 

 

Asadar, fie ca e vorba de un eveniment important sau de o simpla zi de serviciu, imbogateste-ti outfitul si da o nota de rafinament tinutei tale prin acest accesoriu indispensabil.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
    O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
    In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0