Pentru aceasta reteta trebuie sa folosesti neaparat busuioc proaspat.
Ingrediente:
- 300 g paste;
- o jumatate de cutie de ciuperci;
- 3 linguri de bulion;
- 1 ceapa;
- busuioc;
- parmezan ras;
- sare si piper;
- ulei de masline.
Paste cu sos de rosii si ciuperci - modalitate de preparare
1. Pastele se fierb 10 minute in apa cu sare, apoi se pun la scurs.
2. Ceapa tocata marunt si ciupercile taiate felii se calesc in ulei de masline. Se adauga bulionul si se lasa la fiert cateva minute.
3. La final se condimenteaza cu sare, piper si busuioc.
Sosul se toarna peste paste si se presara deasupra parmezan.
Sursa foto: www.sxc.hu
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
