Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Mesajul lui Dr. Oz inainte de Paste pentru romani

de Sunt Fericita la 2016-04-26
Mesajul lui Dr. Oz inainte de Paste pentru romani
25 mai 2016. O zi extraordinara in care vei afla o multime de informatii despre sanatatea ta. Celebrul Dr. Oz va sosi in fata romanilor, pe scena de la Sala Palatului din Capitala, pentru a ne raspunde la intrebarile legate de afectiunile noastre si de a ne sfatui cum sa traim echilibrat si frumos.


Evenimentul, moderat de unul dintre cei mai cunoscuti strategisti si traineri romani - Dragos Bucurenci, va incepe cu discursurile unor speakeri romani de exceptie: Dr. Victor Clatici (Medic primar Dermatologie – Venerologie), Lygia Alexandrescu (Conferentiar Universitar, Doctor nutritionist), Andy Szekely (autor, trainer si speaker motivational) si Andreea Raicu (speaker motivational).

Pana la intalnirea cu noi, romanii, care va fi una in exclusivitate, Dr. Oz a tinut sa ne faca si o urare de suflet, mai ales ca urmeaza Sarbatorile Pascale: „Dragi prieteni, abia astept sa va intalnesc pe 25 mai, la Sala Palatului, sa discutam despre hidratare, diete sanatoase, presiunea sangelui si multe alte subiecte. De asemenea, astept cu nerabdare intrebarile voastre! Impreuna vom gasi solutii ca voi sa va puteti bucura de o viata sanatoasa si echilibrata. Pana data viitoare, va doresc un Paste Fericit! Ne vedem pe 25 mai!”

Video Dr Oz mesaj de Paste pentru romani




Biletele la conferinta gazduita de Dr. Oz sunt acum puse in vanzare si la Sala Palatului, dar si pe www.droz.ro, eventim.ro, bilet.ro, bilete.ro, iabilet.ro, vreaubilet.ro, blt.ro si in reteaua acestora de distributie.

Daca ai nevoie de ajutor suplimentar suna la numarul 0751 253 100 sau trimite-ne un email la contact@droz.ro.

IMPORTANT: Doctor OZ va vorbi in limba engleza cu traducere in limba romana. Pentru a beneficia de traducere in limba Romana trebuie doar sa bifezi echipament de traducere in momentul comenzii.

Evenimentul este sustinut de Borsec si organizat de A&A Exclamation Point, Diamond Experience si Claar Solutions.  

Parteneri: Mobilpay, Diamond Travel, LookMediaProfile, Curtea Veche, Khastalia, Heme, Desprespa.ro, AmCham Romania, World Class Romania

Parteneri media: Kanal D, Magic FM, Romania Libera, Q magazine, Academia Catavencu, Agerpres, Revista Cariere, Revista Luxury, Nine O’clock, calendarevenimente.ro, 9am.ro, ziare.com, thetrends.ro, business24.ro, news.ro, eva.ro, agentiadepresamondena.ro, kudika.ro, garbo.ro, sfatulmedicului.ro, medipedia.ro, idealmariaj.ro, kidsnews.ro, labucatarie.ro, luxuryonline.ro, mujer.ro, fashion8.ro, elisteodorescu.ro, sfatulparintilor.ro, copilul.ro, qbebe.ro, nastenatural.ro, clubulbebelusilor.ro, aquiahora.ro, calatoriaperfecta.ro, casamea.ro, citycompass.ro, romania-insider.com, Learning Network, medguru.ro, suntfericita.manager.ro, sanatatesistaredebine.ro, andreearaicu.ro, news.ro

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dr oz

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre paste

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sanatate

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sala palatului

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0