Ingrediente:
- ½ kg cartofi;
- 50 ml lapte;
- 100 ml smantana;
.jpg)
- 20 g unt;
- 150 g cascaval;
- sare;
- piper.
Cartofi gratinati - modalitate de preparare:
Se unge un vas de yena cu un strat generos de unt. Cartofii se taie rondele subtiri si se pune un strat in vasul de yena, apoi se asezoneaza cu sare si piper dupa gust.
Deasupra lor se pune un strat de cascaval. Asezam urmatorul strat de cartofi iar deasupra punem din nou cascaval ras.
Separat, intr-un bol se amesteca laptele cu smantana. Aceasta compozitie se toarna peste straturile de cartofi si cascaval.
Vasul de yena se introduce in cuptorul incalzit in prealabil.
Cartofii gratinati se tin in cuptor aproximativ 40-45 de minute.
Pofta buna!
Sursa foto: www.sxc.hu
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid privind aplicarea dreptului la educatie pentru copiii cu dizabilitati din Romania
De ce copiii cu dizabilitati sunt marginalizati sau chiar exclusi intr-o forma sau alta din sistemul national de educatie Nu e suficient ca acesti copii duc deja o lupta cumplita cu ei insisi De ce trebuie sa duca inca una cu autoritatile cu institutii indiferente care de fapt sunt obligate prin lege sa le faciliteze accesul la educatie ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
