Ingrediente:
- ½ kg cartofi;
- 50 ml lapte;
- 100 ml smantana;
.jpg)
- 20 g unt;
- 150 g cascaval;
- sare;
- piper.
Cartofi gratinati - modalitate de preparare:
Se unge un vas de yena cu un strat generos de unt. Cartofii se taie rondele subtiri si se pune un strat in vasul de yena, apoi se asezoneaza cu sare si piper dupa gust.
Deasupra lor se pune un strat de cascaval. Asezam urmatorul strat de cartofi iar deasupra punem din nou cascaval ras.
Separat, intr-un bol se amesteca laptele cu smantana. Aceasta compozitie se toarna peste straturile de cartofi si cascaval.
Vasul de yena se introduce in cuptorul incalzit in prealabil.
Cartofii gratinati se tin in cuptor aproximativ 40-45 de minute.
Pofta buna!
Sursa foto: www.sxc.hu
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
In slujba coroanei
Volumul memorialistic & 39;In slujba coroanei& 39; ne invita sa cunoastem perspectiva personala a autorului dl Dan Ion Lazar membru al echipei ce a insotit Familia Regala la revenirea in tara ca martor si participant direct la evenimentele petrecute atunci dar si mai tarziu la activitatile Casei Regale Romane Aflam intai despre...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
