Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa-ti pacalesti creierul sa manance mai putin

Cum sa-ti pacalesti creierul sa manance mai putin
Toate dintre noi am tinut cel putin o data in viata dieta. Si, la cate sunt pe piata, dar toate se bazeaza pe principiul sa nu mananci mai mult decat are nevoie corpul tau.


Primele etape ale dietei pot fi destul de grele, mai ales ca atunci incercam sa reducem cantitatea de mancare consumata. Pentru a-ti veni in intampinare, iti oferim niste sfaturi privind modul in care poti sa-ti pacalesti creierul sa mananci mai putin.
Ipoteza: Daca mananci incet, vei manca mai putin.
S-a demonstrat in anii 1970 ca persoanele obeze mananca mai repede si concluzia a fost ca acest obicei duce la castig in greutate. Mai recent, cateva studii au folosit aceasta idee pentru a trata cu succes atat supra-alimentarea, cat si sub-alimentarea. In 2009, a fost fost publicat un studiu care a aratat ca adolescentii obezi care au invatat sa manance mai incet si-au coborat IMC. Acest lucru se datoreaza faptului ca, daca mananci mai incet, iti echilibrezi hormonii gastrointestinali, grelina si peptida tirosina, cei care atentioneaza creierul ca ai mancat destul. 
Ipoteza: Ceaiul verde si alte suplimente naturale te ajuta sa slabesti.
Multe produse au fost promovate ca avand puterea de a promova scaderea in greutate. Dintre acestea, cel mai promitator pare a fi ceaiul verde. Se pare ca acesta reduce apetitul datorita continutului de polifenoli. 
Ipoteza: Daca tii un jurnal al tuturor lucrurilor pe care le mananci, reduci consumul de calorii.
Multi dieteticieni recomanda sa notezi tot ce mananci. Exista si aplicatii pe telefoanele inteligente care fac asta pentru tine. Dar ajuta o astfel de documentare? Conform unui studiu publicat anul trecut, da. Cercetatorii de la University College Londra au monitorizat scaderea in greutate a peste 3.000 de persoane, folosind un sistem de monitorizare online, si au descoperit ca cei care s-au implicat in activitatea de nitare au scapat de mai multe kilograme decat cei care nu au fost la fel de constiinciosi. In traducere libera, stabilirea unui scop precis ajuta la intensificarea motivatiei.
Ipoteza: Daca iti mananci micul dejun, se reduce senzatia de foame in timp ce tii dieta si intensifici scaderea in greutate.
S-a demonstrat ca, daca sari peste micul dejun, te ingrasi, pentru ca iti este foame mai tarziu in timpul zilei. Unii chiar spun ca micul dejun ajuta la accelerarea metabolismului. Relatia dintre micul dejun si slabre este una complexa si depinde de comportamentul general al persoanei in cauza. De exemplu, femeile obeze care sar in mod obisnuit peste micul dejun au slabit cand au introdus aceasta masa in meniul zilnic, dar cele care mancau deja miculd ejun si l-au eliminat au slabit mai mult. Deci, trebuie sa mananci sau nu de dimineata? Probabil, dar depinde de fiecare in parte. Poate ca ipoteza cu jurnalul de nutritie functioneaza mai bine.


In articolul urmator gasiti Topul celor mai eficiente si sanatoase diete de slabit

 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.6 din 5 - 5 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dieta

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre diete de slabit

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0