Ardei gras (rosu, galben, verde) - se spala si se curata de seminte si codita. Taie ardeiul in 4 fasii, lasa-l la marinat pentru 1 ora si lasa-l pe gratar 4-5 minute pe fiecare parte.
Asparagus - inainte de a-l pune pe gratar, inlatura capetele, taie-l in fasii lungi sau lasa-l intreg. Se poate lasa la marinat pentru 30 de minute, iar pe gratar e sufficient sa stea 5-6 minute.
Cartofii dulci se fierb 15 minute, se curata de coaja si se taie in felii de 3 cm. Se lasa pe gratar numai 5-6 minute pe fiecare parte.
Ceapa se decojeste, se taie in sferturi si ca san u se desfaca nu se taie partea de la radacina. Se poaet lasa la marinat 30 de minute, iar pe gratar e suficient daca sta 6-8 minute pe fiecare parte.
Ciupercile se pala si se curata, se pot lasa la marinat timp de 15 minute, iar pe gratar e sufficient daca stau 6-8 minute.
Dovleacul se taie in felii groase de 2-3 cm si se frig pe gratar cate 5-6 minute pe fiecare parte.
Rosiile cherry se pun intregi si se lasa cate 5-6 minute.
Rosiile mari se taie in sferturi sise frig pe gratar timp de 4 minute pe fiecare parte.
Vinetele nu se curata de coaja, e sufficient sa o tai in rondele de 1 cm sau in cubulete. Se poate lasa la marinat pentru 30 de minute, dupa care se lasa pe gratar cate 4-5 minute pe fiecare parte.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate
Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
