Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ai grija ce mananci in concediu, ca sa nu te ingrasi

Ai grija ce mananci in concediu, ca sa nu te ingrasi
In concediu suntem mai relaxate si avem tendinta sa lasam deoparte dietele; mai rau este ca, daca manacam orice in ideea de a lua vacanta si de la dieta, kilogramele pe care ni le va arata cantarul la finalul concediului ne vor stresa inutil. Legumele, fructele, carnea slaba, fructele de mare si lactatele sunt recomandate pentru a fi consumate in concediu pentru a ne mentine silueta, in timp ce prajiturile, fresh-urile de fructe si alcoolul trebuie evitate pe cat posibil in vacanta, recomanda antrenoarea de fitness Cori Gramescu.


"Suntem cu totii tentati ca in vacanta sa nu mai tinem cu dintii de dieta pe care am tinut-o pana sa plecam in concediu. Excesele din aceasta perioada isi pot pune sever amprenta asupra echilibrului organismului si, pe langa faptul ca ne putem ingrasa rapid, ne putem da peste cap metabolismul", spune Cori Gramescu.
Ea precizeaza ca meniul poate fi adaptat in functie de tara pe care o vizitezi. "Dar ceea ce o sa gasesti peste tot sunt legumele, fructele, carnea slaba, fructele de mare si lactatele. Ocazionala prajitura, tarta cu fructe sau croissantele fragede de la cafeaua de dimineata trebuie sa ramana exceptii: o data la doua zile si in cantitati moderate + putin cardio = ti-ai satisfacut pofta si silueta ta nu a fost afectata!"
DIMINEATA este recomandat sa mancam o omleta si salata, cereale integrale si cateva fructe uscate sau un bol de fructe proaspete.
La PRANZ, putem alege o salata consistenta, cu piept de pui la gratar si o supa de legume.
SEARA, putem opta pentru legume la gratar sau fierte (broccoli, fasole pastai, mazare, spanac, conopida etc) cu peste, muschi de vita sau friptura de curcan.
Foarte importanta ramane si pe perioada vacantei HIDRATAREA. Este recomandat sa bem multa apa, ceaiuri reci neindulcite si limonada cu putina miere, la care putem adauga cateva frunze de menta. Nu este recomandat sa exageram cu fresh-urile de fructe, pentru ca au un continut ridicat de fructoza.
Nici consumul de alcool nu este recomandat, pentru ca atrage implicit un consum mai mare de alimente, in toiul noptii. "E reteta clasica pentru balonarea pe care o simti a doua zi, fata obosita si aspectul nefericit al coapselor tale. Solutia in acest caz este sa bei mai putin. Ca sa nu te traga prietenii de maneca, alege un cocktail la pahar mare si o sticla de apa plata. Cand ti se face sete, bea intai cateva guri de apa, apoi incearca cocktailul. Alcoolul deshidrateaza si impiedica arderea grasimilor. Daca insa te hidratezi corespunzator, vei limita si cantitatea de alcool si efectele nocive ale acestuia", spune Cori Gramescu.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre fructe

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre apa

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre vacanta

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre concediu

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0