Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Legile rimelului

Legile rimelului
Rimelul este un must-have al oricarei truse de machiaj. Daca ai gene subtiri, un rimel bun le imbraca si le face sa para mai dese. Daca ai gene drepte sau scurte, exista rimelul cu perie care ajuta la alungire sau la curbare. Nu ai motive sa te plangi, caci poti avea oricand o privire ravasitoare. Trebuie insa sa respecti cateva reguli simple.


ALEGE PERIUTA POTRIVITA
In functie de periuta, rimelurile se impart in rimeluri de volum, de alungire sau de curbare. Astfel, periuta de rimel curbata este conceputa, bineinteles, pentru a curba genele si o poti folosi cu incredere daca ai genele drepte. Periuta gen pieptene poate fi folosita pentru a adauga volum genelor. Periuta de rimel din cauciuc este folosita cu succes in alungirea si adaugarea de volum. Sa nu uitam de periuta de rimel rotunda, inventie Givenchy, ideala pentru efectul de gene curbate.
FII PRECISA
Exista nenumarate tipuri de rimel pe piata, care promit diverse lucruri, dar cosmeticienii spun ca trebuie sa fii atenta si la promovarea excesiva. Un mic tub de tus nu poate face chiar lumea in sase zile, asa ca, daca vrei un anumit efect, alege un anume tip de rimel. Substantele de intarire si ceara din rimelul cu efect de curbare ridica si indoaie genele drepte, in timp ce formulele pe baza de nailon functioneaza ca extensii pentru genele scurte. Vezi si legea de mai sus, aceea a periilor.
NEGRUL AVANTAJEAZA PE TOATA LUMEA
Chiar si blondele pot purta rimel negru cu succes. Ideea folosirii acestui produs cosmetic este de a accentua ochiul si de a defini genele si, deci, ar trebui sa fie vizibil sau nu vom obtine nimic. Asta nu inseamna ca nu putem experimenta cu diverse culori. Movul da foarte bine la ochii verzi, albastri si caprui, in timp ce albastrul si verdele scoate in evidenta ochii negri.
PASTREAZA RIMELUL WATERPROOF PENTRU ATUNCI CAND CHIAR AI NEVOIE DE EL
Formulele waterproof sunt foarte greu de indepartat atunci cand sunt folosite zilnic: trebuie sa freci tare pentru a indeparta culoarea, asa ca-ti poti rupe genele. Pastreaza acest rimel pentru nunta prietenei tale.
CURBEAZA-LE CUM TREBUIE
Foloseste cu incredere ondulatorul de gene si nu te lasa intimidata de aspectul lui de aparat medieval de tortura. Acest aparat iti face ochii sa para mai mari si mai sexi intr-o clipita. Secretule este insa sa-l folosesti inainte sa aplici rimel, caci produsul se lipeste de ondulator si iti poti smulge gene. 
ADAUGA BOGATIE SI DRAMA...
Dupa curbare, aplica rimel de lungire pe genele de sus si de jos. Da apoi cu rimel de volum. La sfarsit, foloseste o perie pentru a scapa de excesul de produs. 
NU UITA DE GENELE DE JOS
Este miscarea de maestru pentru ochi senzationali. Numai ca nu pune prea mult, sa nu supraincarci genele. Pune peria ca o adiere de vant si vei fi fericita de rezultat.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre rimel

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre legi

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre trucuri

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre privire

Cele mai citite articole

In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0