Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Numarul persoanelor obeze, mai mare fata de cel al flamanzilor

de Sunt Fericita la 2019-06-11
Numarul persoanelor obeze, mai mare fata de cel al flamanzilor
ONU ofera date ingrijoratoare cu privire la disproportionalitatea la care a ajuns intreaga lumea. Organizatia arata ca, pentru prima oara in istorie, numarul celor care sufera de obezitate e mai mare decat al celor care sufera de foame.


Populatia mondiala care sufera de obezitate a depasit-o pentru prima oara pe cea care sufera de foame, potrivit datelor preliminare publicate luni de Organizatia pentru Alimentatie si Agricultura a Natiunilor Unite (FAO - Food and Agriculture Organization of the United Nations), intr-un comunicat citat de EFE.
 
Desi documentul privind starea globala a securitatii alimentare si nutritiei, elaborat de mai multe agentii ale ONU, va fi publicat luna viitoare, directorul general al FAO, Jose Graziano da Silva, a precizat ca rezultatele preliminare arata ca pentru prima oara persoanele cu obezitate sunt mai numeroase decat care sufera de foame.
 
In timpul inaugurarii la Roma a unui simpozion international asupra viitorului alimentatiei, Graziano da Silva a subliniat ca regimul alimentar prost este in crestere, mai ales in ce priveste obezitatea.
 
Anul trecut, ONU a estimat ca populatia care sufera de foame a crescut in 2017 pentru al treilea an consecutiv pana la 821 milioane de persoane in intreaga lume, mai ales din cauza conflictelor, schimbarilor climatice si recuperarii lente a economiei, in timp ce obezitatea in randul adultilor afecta in 2016 peste 672 de milioane de oameni.
 
In 2016, de exemplu, numarul adultilor cu obezitate insuma deja 104,7 milioane de persoane in America Latina si in Caraibe, depasind cu mult cele 39 de milioane de persoane care sufereau de malnutritie in aceasta regiune intre 2015 si 2017.
 
"Acum obezitatea este peste tot", fara sa faca distinctie intre tarile dezvoltate sau cele in dezvoltare, a declarat responsabilul FAO, care a pus aceasta problema pe seama schimbarii regimului alimentar, ca urmare a urbanizarii, a consumului de mancare tip fast-food si altor factori.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre onu

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre foame

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre numarul

Cele mai citite articole

In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0