Membrii echipei de cercetare biologica a profesorului Dr. Oalf Kruse au confirmat pentru prima data faptul ca o planta, o alga verde numita Chlamydomonas reinhardtii, nu numai ca initiaza fotosinteza, dar are si o sursa alternativa de energie: alte plante. Constatarile cercetarii au fost publicate in revista Nature.
Florile au nevoie de lumina si apa pentru a creste si oamenii la fel. Corpul nostru fizic este ca un burete, absorbind elemente din mediul inconjurator.
„Tocmai de aceea anumite persoane se simt inconfortabil in anumite medii incarcate de energie si emotii”, spune psihologul si energoterapeutul dr. Olivia Bader-Lee.
Plantele initiaza fotosinteza folosind dioxidul de carbon, apa si lumina. Intr-o serie de experimente, Olaf Kruse si echipa sa a cultivat microscopica alga Chlamydomonas reinhardtii si a observat ca, atunci cand nu are suficienta energie, aceste plante unicelulare si-o atrag de la plantele din jur. Alga secreta enzime (asa numitele enzime de celuloza) care „digera” celuloza si o descompun in mici cristale de zahar. Acestea sunt transporate in celule si transformate in sursa de energie, iar alga poate sa continue sa creasca.
Cercetatorii spun ca organismul uman este similar celui al unei plante, caci absoarbe energie sa-si hraneasca starile emotionale si acest lucru poate energiza celulele sau cauza cresterea nivelului de cortizol, in functie de declansatorul emotional.
Se sugereaza faptul ca oamenii se pot vindeca reciproc prin simplul transfer de energie, asa cum fac si plantele.
Exista cateva instrumente pe care le poti folosi pentru a preveni scurgerile energetice:
1. Concentreaza-te asupra sinelui spiritual, nu asupra ego-ului.
2. Nu te opune mediului inconjurator ca forma de protectie. Imagineaza-te ca fiind translucida ca apa. In acest fel, ceea ce este negativ va trece prin tine.
3. Devino constienta de aura ta si protejeaz-o. Ea se intinde cam la o distanta de un brat de tine, in toate partile. Acesta este spatiul tau personal.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 4.42
din 5
- 6 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!