- 4 oua;
- 1 rosie mare;
- 1/2 ceapa mica;
- 1/2 ardei gras rosu;
- 4 ciuperci;
- 1 mana de bame (curatate de codita);
- 1/2 lingurita ulei;
- branza;
- marar sau patrunjel;
- piper si sare dupa gust.
Se incinge uleiul si se adauga ceapa tocata marunt. Cand isi schimba culoarea, se adauga bamele si ciupercile feliate, care se tin pe foc pana cand se inmoaie. Dupa 5 minute se adauga rosia taiata marunt si ardeiul tocat, se lasa putin si se sparg deasupra ouale. Se lasa sa se coaca si cand e gata se scoate din tigaie. Se serveste cu branza rasa deasupra si patrunjel sau marar tocat.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
de SuntFericita.ro
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 2.5
din 5
- 2 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!