Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Salata de vara cu rucola si branza feta

Salata de vara cu rucola si branza feta
Rucola, planta cu un gust usor amarui, contine substante de care organismul tau are nevoie precum antioxidanti, vitamine (A, C si K) si minerale (fier, calciu si potasiu). O poti consuma proaspata in salate, o poti adauga in sandwichuri sau tarte cu legume. Iata care sunt ingredientele necesare pentru aceasta salata de vara cu efect revigorant!


Bogata in fibre alimentare, minerale si vitamine, salata de vara cu rucola, rosii cherry si branza feta are efect revigorant si detoxifiant.
Rosiile sunt o sursa importanta de licopen si antioxidanti iar branza feta este bogata in calciu si vitamina D3. Rucola ofera energie organismului prin nutrientii continuti. Are in compozitie minerale importante pentru mentinerea sanatatii oaselor precum magneziu, mangan, potasiu.
Desi are un gust usor amarui, rucola este ideala in curele de slabire deoarece are putine calorii si este foarte satioasa. Astfel, va ajuta sa pierdeti in greutate. Este important de stiut ca este plina de substante care faciliteaza digestia.
Expertii in nutritie spun ca datorita uleiurilor volatile din frunze, lupta impotriva infectiilor renale si intestinale.
Usor de preparat, gustoasa si sanatoasa, ideala pentru zilele toride de vara, salata cu rucola te va surprinde placut prin combinatia de gusturi si culori.
Ingrediente:
- 4 rosii cherry;
- o legatura rucola;
- 150 g branza feta;
- 2 castraveti;
- o ceapa rosie;
- un ardei gras;
- ulei de masline;
- zeama de lamaie;
- sare si piper.
Cum se prepara salata cu rucola si rosii cherry:
Spalam bine rosiile si le taiem jumatati, iar castravetii, rondele. Taiem ceapa si ardeiul gras julien, iar branza feta, cubulete. Spalam rucola sub jet de apa rece, apoi o lasam la scurs pe un prosop absorbant.
Punem toate ingredientele intr-un bol incapator, potrivim salata de sare si piper si adaugam zeama de lamaie si ulei de masline.
Salata de vara cu rucola este gata!
Pofta buna!

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de respiratie stravechi chinezesti


Tehnicile de respiratie secrete iti dezvaluie cea mai puternica forma de vindecare vazuta vreodata Acestea te pot ajuta sa Elimini durerea sa previi atacurile de cord si sa tratezi astmul Toate acestea sunt mentionate intr-un manuscris antic care nu a fost niciodata vazut de catre lumea occidentala Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.36 din 5 - 7 voturi.

Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite prin WhatsApp si Email!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre salata de vara

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre branza feta

Spune-ne opinia ta despre "Salata de vara cu rucola si branza feta"

Pentru a putea comenta trebuie sa fiti de acord cu Termeni si conditiile site-ului.


6 + 9 =

Cele mai citite articole

Vrei sa porti tinute moderne, care sa iasa in evidenta, insa nu dispui de un buget generos? Din ...
Italia a facut un pas hotarat in fata cu privire la restrictii si a introdus super-certificatul ...

Comentarii articole

Spune-ti parerea
Fanii de azi, prbabil erau la gradinita prin anul 2008 si nu îsi pot aminti de ...
Fanii de azi, prbabil erau la grădiniţă prin anul 2008 şi nu îşi pot aminti de ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Detoxifiere sanatoasa. Ghid complet pentru femei
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0