Ingrediente:
- 12 foi de lasagna,
- 1 kg de spanac congelat,
- 2-3 cepe mari,
- 5 catei de usturoi,
- 200 g crema de branza,
- 300 g branza feta,
- 4 linguri cu unt,
- 300 ml supa de legume,
- 200 g cascaval,
- sare, piper,
- nucsoara.
Mod de preparare:
Toaca ceapa si usturoiul si caleste-l in unt. Adauga spanacul si lasa pe foc 3-4 minute.
Dizolva crema de branza in supa calduta, apoi pune branza feta taiata cubulete, sare (daca mai e cazul), piper si un praf de nucsoara.
Unge tava cu unt si pune alternativ foile de lasagna, spanacul calit si sosul de branza.
Presara cascavalul ras si da la cuptorul incins pentru 40 de minute.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
In slujba coroanei
Volumul memorialistic & 39;In slujba coroanei& 39; ne invita sa cunoastem perspectiva personala a autorului dl Dan Ion Lazar membru al echipei ce a insotit Familia Regala la revenirea in tara ca martor si participant direct la evenimentele petrecute atunci dar si mai tarziu la activitatile Casei Regale Romane Aflam intai despre...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 1 vot.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!