Ingrediente:
- 12 foi de lasagna,
- 1 kg de spanac congelat,
- 2-3 cepe mari,
- 5 catei de usturoi,
- 200 g crema de branza,
- 300 g branza feta,
- 4 linguri cu unt,
- 300 ml supa de legume,
- 200 g cascaval,
- sare, piper,
- nucsoara.
Mod de preparare:
Toaca ceapa si usturoiul si caleste-l in unt. Adauga spanacul si lasa pe foc 3-4 minute.
Dizolva crema de branza in supa calduta, apoi pune branza feta taiata cubulete, sare (daca mai e cazul), piper si un praf de nucsoara.
Unge tava cu unt si pune alternativ foile de lasagna, spanacul calit si sosul de branza.
Presara cascavalul ras si da la cuptorul incins pentru 40 de minute.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic
Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 1 vot.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!