Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Tipuri de cancer care se pot vindeca in totalitate

de Camelia Diaconu la 2021-09-15
Tipuri de cancer care se pot vindeca in totalitate
Cancerul este una dintre cele mai grele afectiuni cu care organismul se poate confrunta. Din pacate, are mai multe forme, iar daca nu este descoperit la timp se poate dezvolta in mai multe parti ale corpului. Multi dintre purtatori descopera prea tarziu, se lasa mult prea afectati si nu intotdeauna se termina cu bine. Insa, medicina a evoluat atat de mult incat sunt mai multe forme de cancer care se pot vindeca in totalitate si nu exista riscul sa mai reapara.


Chiar daca este o boala nemiloasa, daca o descoperi la timp si o infrunti, poti scapa definitiv de ea. Iata care sunt tipurile de cancer pe care poti sa le dai uitarii!
 
Cancer de san. Are o rata de vindecare de pana la 100%, mai ales daca este depistat in etapa timpurie. Cancerul de san care este descoperit la timp este foarte usor de tratat, cu o siguranta de vindecare, spre deosebire de momentul in care nu a fost descoperit si a inceput deja sa se raspandeasca. Tumoarea la san este o afectiune care poate beneficia de medicamente care sa scada nivelul de estrogen, astfel afectiune nu se mai raspandeste in restul corpului. Pentru a preveni, recomandarea medicilor specialisti este aceea de a face cat mai des mamografii obisnuite si regulat teste de screening, anual, incepand de la varsta de 50 de ani. 
 
Cancer testicular. Are o rata de vindecare de pana la 95% atunci cand tumoarea nu s-a raspandit in restul corpului. Vindecarea cancerului testicular se face printr-o interventie chirurgicala care presupune eliminarea unui testicul, cel afectat sau ambele in cazul in care sunt ambele afectate. Exista disponibile si tratamente performante care pot vindeca si formele de cancer mult mai avansate. Nu exista teste de screening care se pot face pentru a verifica cancerul testicular, insa recomandarea specialistilor este de a merge la medic ori de cate ori se simte o durere in zona testiculelor. 
 
Cancer tiroidian. Sansa de vindecare este de aproximativ 98%, iar interventia presupune indepartarea glandei afectate. Dupa operatie sunt recomandate medicamente care pot sa inlocuiasca hormonii pe care tiroida ii facea in mod normal.
 
Cancer de prostata. Medicii pot descoperi multe tipuri de cancer de prostata, inainte ca afectiunea sa se poata raspandi. Sunt disponibile doua modalitati prin care se poate verifica: examenul digital rectal si testul de sange numit testul PSA, care are rolul de a masura nivelul de proteine. Prezinta sanse de vindecare de pana la 99%, iar daca nu este depistat la timp, se poate raspandi foarte usor in restul corpului.

Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
    O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
    In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0