Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Tratament de ultima generatie pentru bolnavii de diabet

de Alina Ilie la 2015-09-25
Tratament de ultima generatie pentru bolnavii de diabet
Potrivit statisticilor, peste 2 milioane de romani sufera de diabet zaharat. Bolnavii vor avea acum acces la un nou tip de insulina. Insulina bazala Toujeo are actiune de lunga durata, se administreaza o data pe zi si contribuie la imbunatatirea controlului glicemiei.


Specialistii sustin ca noul tip de insulina bazala de ultima generatie Toujeo are o durata de actiune de peste 24 de ore si poate controla eficient glicemia.

Toujeo este o insulina de substitutie foarte asemanatoare cu insulina produsa de organism.
Substanta activa din Toujeo, insulina glargin, este usor diferita de insulina umana. Diferenta consta in faptul ca se absoarbe mai lent si mai regulat in organism dupa injectare si ca are o durata lunga de actiune. Insulina de substitutie actioneaza in acelasi mod ca insulina produsa pe cale naturala si ajuta glucoza sa treaca din sange in celulele organismului. Prin controlarea nivelului de glucoza din sange, se reduc simptomele si complicatiile diabetului.

"(...) Atat medicul, cat si pacientul se confrunta cu necesitatea realizarii echilibrului dintre controlul diabetului si riscul de hipoglicemie, ceea ce poate limita capacitatea de a optimiza tratamentul cu insulina bazala. Aceasta duce la diminuarea increderii pacientilor in capacitatea de autocontrol.

De aceea, este binevenita o noua formulare de insulina glargin, care prin reducerea riscului de hipoglicemie, administrarea mai flexibila, controlul mai stabil al glicemiei pe durata a 24 ore va imbunatati atat controlul diabetului, cat si calitatea vietii persoanelor cu diabet", a afirmat presedintele de onoare al Federatiei Române de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice, Nicolae Hâncu.

Este disponibila in stilouri injector care contine 450 de unitati de insulina si care permite o doza maxima de 80 de unitati pentru o singura injectie.

Tratamentul va fi compensat integral de la 1 octombrie 2015.

Toujeo se administreaza o data pe zi. La adulti (cu varsta de 18 ani sau mai mare) poate fi administrat oricând, cu conditia sa fie administrat la aceeasi ora in fiecare zi. Concentratia de 100 unitati/ml trebuie administrata seara la pacientii cu varsta mai mica de 18 ani. Toujeo se poate administra, de asemenea, in asociere cu medicamente antidiabetice orale, la pacientii cu diabet zaharat de tip 2.

Netratat, diabetul poate duce la probleme neurologice, cardiovasculare, oculare, renale sau dentare.

Surse: Agerpres, ema.europa.eu
Foto: www.emedicalguild.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.29 din 5 - 17 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre diabet

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre insulina

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre tratament

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre glicemie

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre glucoza

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0