Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

De ce sucurile din comert au toate acelasi gust?

De ce sucurile din comert au toate acelasi gust?
De ce sucurile din comert au toate acelasi gust?

Vanzarile sunt foarte mari la unele sucuri, tocmai pentru ca sunt promovate ca 'provenind din natura', 'bogate in vitamine' sau avand pupla. Si uite asa mintea consumatorului de buna credinta se seteaza pe ideea ca bea ceva bun si sanatos, suplinind celelalte goluri din dieta.


Cu totul alta este insa realitatea. In primul rand, cantitatea enorma de zahar, din fructoza fructelor si din adaosurile artificiale este metabolizata rapid de ficat si transformata in exces de grasimi. De aici si riscul marit de obezitate, diabet si boli cardiovasculare.
Daca te uiti pe eticheta, vei observa anumite ingrediente. Cand vezi 'suc concentrat', sa stii ca aceste concentrate sunt, de regula, importate de la diversi producatori externi si apoi reconstituite cu apa. Nu se stie nimci de originea fructelor, iar calitatea (ca in cazul a tot ce se produce industrial) este scazuta. Reconstituirea duce la distrugerea nutrientilor esentiali.
Glucoza si fructoza sunt zaharuri simple (monozaharide). Ele difera insa in functie de cum sunt metabolizate. Fructoza genereaza rezistenta la insulina. Glucoza nu face acelasi lucru, dar, in combinatie cu fructoza, ii accelereaza acesteia absobrtia. Fructoza se transforma in grasime in corp mult mai repede decat orice alt tip de glucida.
Mai mult, sucurile din comert au toate acelasi gust. Si asta datorita aromei, un produs artificial obtinut in laborator si continand o serie de chimicale foarte asemanatoare celor din parfumuri.
Vitamina C de pe ambalaj nu trebuie sa te mai pacaleasca. In natura, vitaminele sunt grupate. In produsele procesate, ni se prezinat vitamine sintetice singulare care fac celulele sa reactioneze ca in fata unor toxine.
Acidul citric se obtien in laborator prin fermentarea glucidelor. Initial era produs din sucul fructelor, dar acum se foloseste porumbul, mai ieftin, evident.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Teste REZOLVATE de Limba si Literatura romana pentru reusita la examenul de TITULARIZARE


Doar 47 dintre profesori obtin statutul de titular   V-ati saturat probabil de mutarea continua din scoala in scoala pe posturi cu "perioada determinata" Sigur un post stabil v-ar prinde bine Va doriti sa reusiti cu prima ocazie Pentru ca pe an ce trece numarul candidatilor creste si numarul locurilor scade...

Oferta Speciala
valabila 48h
In timpul procesarii, proteinele existente sunt hidrolizate, generand cantitati de acid glutamic liber (glutamat monosodic -MSG). Glutamatul monosodic este foarte nociv pentru organism, generand suprastimularea celulelor nervoase, pana la moartea acestora.
In plus, porumbul este unul din cele mai raspandite alimente modificate genetic. 
Pasteurizarea inseamna incalzirea unui aliment la temperaturi inalte si apoi racirea rapida. Este menit sa asigure distrugerea posibilelor bacterii aflate in alimente crude. Acest procedeu distruge insa si valoarea nutritiva a alimentului, lipsindu-l de pretioasele enzime.
Ce poti face: sucuri naturale acasa, in care cea mai mare pondere sa o aiba legumele. Foloseste si pulpa ramasa in aluaturi, salate sau iaurturi.
 
Sursa articol: Financiarul.ro



Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite prin WhatsApp si Email!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sanatate

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre zahar

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre fructoza

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre fructe

Spune-ne opinia ta despre "De ce sucurile din comert au toate acelasi gust?"

Pentru a putea comenta trebuie sa fiti de acord cu Termeni si conditiile site-ului.


7 - 4 =

Cele mai citite articole

Atunci cand iti alegi parfumul, dincolo de aromele pe care le preferi, trebuie sa tii cont si de ce ...
Trebuie sa le eviti! Aceste greseli de curatare a tenului pot avea un efect nedorit. Imbatranirea ...
Budinca de chia se face mult, mult mai repede fata de alte preparate similare. Iti propunem sa ...

Comentarii articole

Spune-ti parerea
Asa este, ghirlandele luminoase iti pot schimba complet decorul dormitorului. Mi-am achizitionat 2 ...
“Prietenii sunt familia pe care ti-o alegi.” - Asa este!!!
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Detoxifiere sanatoasa - Ghid complet pentru femei
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0