Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Trei sfaturi pe care sa le urmezi cand te muti prima oara de acasa

de SuntFericita.ro la 2017-09-07
Trei sfaturi pe care sa le urmezi cand te muti prima oara de acasa
Mutatul pe cont propriu este un pas important in viata, indiferent daca pleci la facultate, intr-un alt oras sau, pur si simplu, alegi sa ai propria locuinta, pentru un plus de indepedenta. Totusi, mutatul de una singura naste si destule provocari pe care s-ar putea sa-ti fie destul de greu sa le depasesti, daca nu te pregatesti asa cum trebuie.


Apeleaza serviciile unei firme de mutari

Angajarea unei firme profesioniste de mutari de mobila poate parea o optiune scumpa, dar reprezinta cea mai buna varianta daca vrei ca lucrurile tale sa ajunga in siguranta in noua locuinta. O firma de mutari experimentata ofera o multime de servicii, de la montarea si impachetarea mobilei, pana la depozitare, transport si remontare. Inainte sa alegi o anumita firma de mutari de mobila, ar fi bine sa te documentezi serios. Te poti folosi atat de motoarele de cautare, cat si de retelele de socializare. Totodata, nu ezita sa discuti cu prieteni sau rude care au trecut de curand printr-o mutare si roaga-i sa te ajute cu recomandari.

Invata sa gatesti simplu si sanatos

Romanii cheltuie o parte insemnata din veniturile lor pe mancare, asa ca ai grija sa nu te regasesti intr-o situatie similara, mai ales ca mutatul pe cont propriu presupune niste costuri insemnate. Prin urmare, in loc sa dai banii pe pizza sau pe mancari congelate, pregatite, invata sa gatesti cateva feluri simple, dar extrem de sanatoase. Indicat ar fi sa exersezi inainte sa te muti pe cont propriu. Vei gasi pe Internet o multime de retete foarte sanatoase, cu un timp de gatire de doar cateva zeci de minute. Dupa ce te muti, plimba-te prin cartier ca sa descoperi locuri de unde iti poti cumpara fructe si legume proaspete, la preturi mai bune decat in supermarketuri.

Cumpara-ti un pat foarte bun

Daca vrei sa dormi bine, investeste intr-un pat de calitate. Cele mai importante parti componente ale unui pat sunt cadrul, salteaua, lenjeria si pernele. In cazul in care nu ai suficient de multi bani pentru toate componente mentionate anterior, poti face economie cu un cadru de pat second-hand. Insa este esential ca salteaua, lenjeria de pat si pernele sa fie noi si de foarte buna calitate.


Foto: wwwsendme.us

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de SuntFericita.ro
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 4.25 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre casa noua

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre mobila

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre pat

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dormitor

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre locuinta

Cele mai citite articole

Grasimea de la nivelul abdomenului este inamicul numarul unu al femeilor care isi doresc o talie de ...
Proteinele, pentru majoritatea oamenilor inseamna o portie de carne carne, sursa sigura pe care ...
Imbunatatirea digestiei este un proces de durata, care presupune o grija si o atentie amanuntita in ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016