Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum arata meniul perfect pentru un corp sanatos?

Cum arata meniul perfect pentru un corp sanatos?
Medicii si nutritionistii ne recomanda sa avem meniuri alimentare cat mai variate. Sa avem intr-o zi intreaga si lactate, fructe si legume, si carne si cereale. De toate, ca sa va mai spunem. Dar adevarul este ca realizarea unui astfel de meniu este mai mult decat o provocare majora.


Iata un exemplu de meniu care sa va ajute sa va mentineti sanatosi si sa aveti parte de toate alimentele esentiale pentru vitalitate si energie maxima:
1. Micul dejun

Suc de pere, banane si secara. Va iesi un smoothie delicios si plin de nutrienti esentiali pentru o zi inceputa cu dreptul!
2. Pranz
Supa crema de mazare si cimbru.
Friptura de piept de curcan la gratar sau la ceaun, la abur!
Salata usoara de spanac cu oregano, branza de capra/oaie/vaca, masline si lipie libaneza. Salata se inveleste in lipie si se stropeste cu putin ulei de masline si sare dupa
3. Cina
Salata verde cu piept de pui, castraveti si rozmarin. Se adauga ulei de masline si sare, piper de orice culoare si un strop de suc de lamaie, dupa dorinta.
4. Gustari
La acest capitol exista infinit de multe optiuni. Nu va temeti sa rontaiti un morcov in pauza de munca, sa mancati un mar acru, migdale si nuci proaspete, bucatele de sfecla cruda, un mango copt sau alte fructe si legume BIO.
Per total, reusim sa includem toate tipurile de alimente esentiale pentru un organism sanatos, intr-un meniu complet. Primele cateva zile sunt cele mai dificile. In timp, veti reusi sa tineti evidenta alimentelor pe care le consumati de-a lungul zilei si sa le completati pana la finalul zilei, intr-un rezultat exceptional pentru sanatatea voastra.
Mai mult, nu uitati ca cel mai grav este atunci cand ducem lucrurile la extreme. Mancam prea multe fructe si neglijam consumul de cereale si lactate. Mancam prea multa carne si uitam ca fructele si legumele reprezinta hrana vie esentiala pentru un corp plin de vitalitate. Mentineti un echilibru in alimentatia zilnica si veti realiza cat de usor este sa va mentineti un numar ideal de kilograme, tonusul si o stare de spirit de zile mari!
sursa foto: www.sxc.hu

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.83 din 5 - 6 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre alimentatie sanatoasa

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0