Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa porti denimul la orice varsta

Cum sa porti denimul la orice varsta
Denimul, materialul cameleonic ce imprumuta toate culorile pamantului si formele imaginate de designeri, are un loc binemeritat in garderoba noastra. In afara jeansilor, care este articolul tau preferat din denim?


Denimul a fost inventat in 1873 de Jacob Davis si Levi Strauss, dar abia in 1960 generatia hippie a transformat blue jeans-ul intr-un simbol. Nici o alta piesa vestimentara nu a reusit sa scrie istorie asa cum au facut-o piesele din denim, pornind de la uniformele muncitorilor din minele de aur din America si pana la aparitiile modelelor inedite de jeansi pe catwalk, in show-urile marilor designeri.
Sezonul de primavara-vara 2012 a reinterpretat piese clasice si a readus, in antentia fashionistelor, trenduri din perioada retro sau tinute inedite, care au pornit de la reconceptualizarea denimului.
Ce tip de jeansi se poarta anul asta? In primul rand, jeansii cropped, deasupra gleznei, cu croi skinny sau drept. Daca nu esti mignona, poti sa te arunci si asupra unor jachete cu croi supradimensionat, de inspiratie boyfriend. Nu evita apoi sa investesti in jeansi evazati: acest model iti alungeste silueta si iti confera un aer elegant. Apoi, sezonul estival 2012 readuce in tendinte jeansii cu imprimeu lateral si, in fine, short-ul din denim este o piesa care nu se demodeaza niciodata. Poti construi, pe baza acestui, tinute boho, country , western sau chic rock, in functie de piesele vestimentare pe care le asortezi.
Te intrebi ce alte articole din denim ti-ai putea achizitiona? Iti spunem noi: rochia/ sarafanul din denim care incepe sa puna in umbra fusta din acelasi material, camasa din denim si costumul din denim. Acesta din urma nu mai este considerat o greseala de stil, mai ales daca alegi culorile portivite: indigo si bleumarin.
Inca nu te-am convins? Iti dam mai jos un ghid de purtare a denimului in toate etapele vietii.


Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre denim

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre jeansi

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre tendinte

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0