Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Trucuri si secrete culinare pentru gospodine

Trucuri si secrete culinare pentru gospodine
Fiecare gospodina trebuie sa stie cateva secrete pentru a pregati mancaruri si deserturi gustoase. Iata cateva trucuri si sfaturi pentru gospodine...


Pentru a pregati si dvs. deserturi si mancaruri gustoase, vom dezvalui cateva trucuri:
1. Chiar daca nu este specificat in reteta, ouale si untul trebuie sa fie la temperatura camerei.
2. In primele 15 min de coacere, nu se deschide usa cuptorului.
3. Pentru ca aluatul sa fie mai pufos si mai fraged, trebuie sa il tineti la rece, in frigider, cu o ora inainte de a-l folosi.
4. Daca adaugati mai multe esente, incepeti cu cea de vanilie, pentru ca are o aroma mai puternica.
5. Inainte de a fi folosite, stafidele se lasa la inmuiat in lapte sau rom.
6. Dupa ce blatul s-a copt, stingeti focul si lasati usa cuptorului intredeschisa timp de 30 minute, dupa care il scoateti.
7. Clatitele ies foarte pufoase daca in loc de apa sau lapte adaugi apa minerala.
8. Laptele nu mai da in foc daca marginile vasului se afla se ung cu ulei sau unt.
9. Maioneza preparata in casa nu se va taia daca veti amesteca mai intai sucul de lamaie cu sarea si apoi veti adauga galbenusurile, unul cate unul.
10. Cartofii fierti se decojesc mai repede, daca in apa in care fierb se adauga o lingura de ulei.
11. Pentru ca usturoiul sa fie usor de digerat se lasa sa cateva minute intr-un bol cu apa rece.
12. Carnea pentru gratar se da cu putina sare si se pune 20 de minute la congelator. Veti obtine o friptura frageda.
13. Daca v-a iesit mancarea prea sarata, puneti in ea bucati de cartof crud. Acestea vor absorbi excesul de sare.
14. Nucile si alunele sunt mai gustoase daca inainte de folosire le prajiti in cuptor.
15. Ouale de rata nu sunt bune pentru prajituri, albusul lor e foarte gras si nu se bate spuma.
Sper sa va fie de folos aceste trucuri si secrete culinare!

Sursa foto: www.sxc.hu

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 2.75 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre gospodine

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre reteta

Cele mai citite articole

Oamenii de stiinta spun ca aproximativ jumatate din variatiile personalitatii umane sunt definite ...
Pentru un cuplu casatorit, iubirea trece prin diferite stadii de-a lungul timpului, de aceea ...
Iti oferim mai jos un model de cerere de angajare. Iata cum trebuie sa formulezi aceasta cerere!
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016