Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

Alimentul de care sa te feresti la micul dejun

Alimentul de care sa te feresti la micul dejun
Alimentul de care sa te feresti la micul dejun

Croissantele sunt bombe calorice, pline de zahar si uleiuri vegetale, fara aport nutritional. Ca urmare a consumului de croissante din comert pot aparea probleme intestinale, cum ar fi balonarea, constipatia sau diareea. Aceste disconforturi se datoreaza stabilizatorilor, corectorilor de aciditate, emulsifiantilor, conservantilor si aromelor sintetice. Sa nu ne mai miram ca traim putin daca mancam nesanatos si nu facem miscare.


Croissantele au o incarcatura chimica foarte mare, constituita din conservanti, coloranti, acidifianti, emulsifianti si arome sintetice, de aceea nutritionistii ne recomanda sa nu le mai consumam la micul dejun. Mult mai bine este sa le pregatim acasa, folosind ingrediente proaspete.

Carminul, de exemplu, nu este recomandat in alimentatie pentru ca poate produce deficiente de concentrare, astm, alergii si rinite.

De asemenea, in studiile efectuate pe animale, s-a observat faptul ca E171 (colorant artificial) provoaca diferite leziuni la nivelul aparatului cardiovascular, dar si la nivelul ficatului. S-au observat modificari si la nivelul splinei si rinichilor, dar si a sistemului imunitar.

E412 - guma de guar - este o polizaharida folosita in industria alimentara ca stabilizator, emulgator si agent de ingrosare. Poate provoca greata, flatulenta si crampe.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid privind aplicarea dreptului la educatie pentru copiii cu dizabilitati din Romania


De ce copiii cu dizabilitati sunt marginalizati sau chiar exclusi intr-o forma sau alta din sistemul national de educatie Nu e suficient ca acesti copii duc deja o lupta cumplita cu ei insisi De ce trebuie sa duca inca una cu autoritatile cu institutii indiferente care de fapt sunt obligate prin lege sa le faciliteze accesul la educatie ...

Oferta Speciala
valabila 48h


Lista nu se opreste aici. Mai sunt o multime de substante care produc dezechilibre in organism.

„Inventat de catre austrieci cu mai bine de 400 de ani in urma, in timpul asediului Vienei de catre otomani, croissantul a devenit simbolul micului dejun frantuzesc. Numai ca acest produs fabricat in sistem industrial nu are nimic in comun cu cel traditional realizat in unitatile de alimentatie publica de notorietate. Reteta croissantului traditional contine faina, unt (70% din cantitatea de faina folosita), apa, lapte (20% din cantitatea de faina folosita), zahar, drojdie, sare si oua.

Din pacate, croissantele comercializate in supermarket constituie pachetelul multor copii, dar, putini parinti cunosc faptul ca aceste sortimente au o incarcatura chimica foarte mare, constituita din conservanti, coloranti, acidifianti, emulsifianti si arome sintetice.

Sunt produse hipercalorice, cu un continut ridicat de grasimi saturate si zahar sub diverse forme, fapt care nu le recomanda sa faca parte din alimentatia copiilor, a femeilor insarcinate si a celor care sufera de boli cardiovasculare, renale si sindrom metabolic.”, a explicat conf. univ. dr. Costel Stanciu, presedinte APC.

Foto: pixabay.com


Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 3 voturi.

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre aditivi alimentari

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cancer

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre alimentatie nesanatoasa

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dieta

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre mic dejun

Spune-ne opinia ta despre "Alimentul de care sa te feresti la micul dejun"

Pentru a putea comenta trebuie sa fiti de acord cu Termeni si conditiile site-ului.


3 + 4 =

Cele mai citite articole

De multe ori, fara sa ne dam seama, facem cateva activitati in bucatarie care ne-ar putea afecta ...
Unul dintre preparatele preferate de multi dintre noi, pizza, din cauza modului de preparare, poate ...
Acum e momentul cel mai bun pentru a incepe sa lucrezi la silueta ta! Incearca dieta cu mere.

Comentarii articole

Spune-ti parerea
Fiti mai atenti la ceea ce publicati! Copiii intre 3 și 6 ani au nevoie de 13 ore de somn, ...
Eu folosesc uleiul de ricin in vopseaua de par .este f bun
Domnule doctor soțul meu a fost diagnosticat în urma cu 4 luni cu o bacterie ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Detoxifiere sanatoasa - Ghid complet pentru femei
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0