Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cele mai bune 9 antibiotice naturale

Cele mai bune 9 antibiotice naturale
Antibioticele nu actioneaza asupra virusurilor, ci asupra bacteriilor. Utilizarea lor in cazul unei afectiuni virale nu va avea niciun efect benefic. Mai mult, acestea pot distruge echilibrul florei intestinale. Iata care sunt antibioticele naturale pe care vi le recomandam pentru tratarea diverselor afectiuni....


Va recomandam, mai jos, 9 antibiotice naturale pentru tratatea diverselor afectiuni:
1. Ghimbir
Cunoscut pentru proprietatile sale culinare si aroma sa inconfundabila, ghimbirul si-a dovedit eficienta si in medicina naturista. Ceaiul de ghimbir este recomandat pentru tratarea numeroaselor afectiuni: sensibilitate la frig, dureri de gat, raceala, gripa, reumatism, indigestie, gastrita, balonare, etc.
Puteti prepara o bautura naturala care sa va scape de raceala din ghimbir pisat, pe care il lasati sa fiarba putin, dupa care il acoperiti 15 minute. Daca adaugati lamaie si miere obtineti o bautura plina de vitamine, cu rol de protejare a digestiei si cu importante proprietati antibiotice.
Bogat in potasiu si mangan, intareste imunitatea si rezistenta in fata bolilor. O cana de ceai de ghimbir bauta in fiecare dimineata este ideala pentru un sistem digestiv sanatos.
2. Ceapa
Ceapa este unul din cele mai puternice antibiotice naturale. Are proprietati antimicrobiene, detoxifica organismul, stimuleaza sistemul imunitar si reduce inflamatiile.
Ceapa nu vindeca numai raceala si gripa, ci este recomandata si pentru reglarea tensiunii arteriale, pentru imbunatatirea digestiei, calmarea tusei si ameliorarea durerilor de gat.
3. Usturoi
Usturoiul, bogat in vitamine si substante minerale, este folosit in medicina naturista pentru tratarea diferitelor afectiuni. Dintre toate proprietatile curative ale usturoiului, cea mai importanta este aceea de antibiotic natural.
Usturoiul poate fi consumat sub forma de mujdei, siropuri, sucuri si diverse tincturi.
Acest antibiotic natural are capacitatea de a controla nivelurile de zahar din sange si de a oferi organismului substante minerale importante precum magneziu, mangan, fosfor si cupru.
Usturoiul este eficient in tratarea diferitelor tipuri de infectii localizate la nivelul urechilor, gurii sau gatului.
4. Piper
Piperul este nelipsit din bucataria oricarei gospodine. Putine persoane stiu ca piperul trateaza cu succes diareea, constipatia si previne bolile de inima, plamani si ficat, alunga insomnia si calmeaza durerile de dinti.
5. Echinaceea
Echinaceea creste imunitatea organismului si ajuta la prevenirea racelii. Echinacea este disponibila sub forma de capsule, tablete, ceai, tinctura. Reprezinta o sursa de vitamine si minerale esentiale precum fier, seleniu, calciu, magneziu, fosfor, zinc.
6. Scortisoara
Consumata in cantitati moderate, scortisoara are numeroase beneficii pentru sanatate. Stimuleaza sistemul imunitar, ajuta la eliminarea kilogramelor nedorite, scade nivelul de zahar din sange si are efecte benefice asupra memoriei.
Bogata in ingrediente active, scortisoara mentine presiunea sanguina in limite normale si contribuie la scaderea nivelului de colesterol rau din sange.
7. Propolis
Datorita proprietatilor antivirale, antitoxice si antiinflamatorii, propolisul este folosit in medicina populara pentru mai multe afectiuni. O serie de boli infectioase se trateaza foarte eficient cu tinctura de propolis. Intareste sistemul imunitar si are efecte curative asupra organismului.
Tinctura de propolis reduce febra si creste rezistenta sistemului imunitar. Este disponibil ca supliment nutritional in plafare si farmacii.
8. Miere
Mierea contine substante nutritive (fier, cupru, calciu, potasiu etc.), vitamine (C, B1, B2, PP), enzime, minerale si aminoacizi. Antioxidantii si proprietatile antibacteriale ale mierii ajuta la imbunatatirea sistemului digestiv.
9. Lamaia
Lamaia reprezinta o sursa bogata de vitamina C, B, roboflavina si minerale precum calciu, fosfor, dar si o sursa excelenta de proteine si carbohidrati. Combate infectiile externe si interne, fiind in acelasi timp un ajutor pentru pastrarea frumusetii pielii.
Consuma limonada cat mai des, de preferat fara zahar, pentru a va detoxifia organismul.
Desigur, nu trebuie sa ne limitam la cele 9 antibiotice naturale pe care vi le-am propus. Puteti folosi pentru tratarea diferitelor afectiuni si  menta, rozmarin, oregano, busuioc, patrunjel, chimen.

Sursa foto: www.sxc.hu

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.9 din 5 - 10 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sanatate

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre antibiotice naturale

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre antibiotic natural

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre afectiuni

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ceapa

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0