Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Arnica - Afla ce afectiuni pot fi vindecate cu ajutorul acestei plante medicinale

Arnica - Afla ce afectiuni pot fi vindecate cu ajutorul acestei plante medicinale
Denumiri populare: potbal de munte, carul zanelor, carul padurilor, iarba cascadelor, iarba soarelui, iarba caderilor. Din florile de arnica se prepara o tinctura care, diluata cu apa se utilizeaza ca pansament cicatrizant pentru rani. Aceasta planta medicinala stimuleaza procesul de regenerare a tesuturilor, grabind vindecarea ranilor. Tinctura de arnica este recomandata in tratamentul afectiunilor respiratorii (faringite, bronsite, amigdalite, sinuzite). Arnica – proprietati terapeutice Crema de arnica este folosita pentru dureri musculare si articulare, reumatice, contuzii, echimoze, lovituri. Daca este administrata imediat dupa producerea accidentului, remediul reduce durerea si inflamatia. Arnica are proprietati antiseptice, antiinflamatoare, antibacteriene, antifungice si decongestionanate. Se poate administra atat pe cale interna cat si externa. Extern - este indicata pentru rani, arsuri sau diverse traumatisme. Intern - se recomanda pentru tratarea infectiilor urinare sau pentru diferitele afectiuni ale aparatului respirator. In tratamentul infectiilor gatului se face gargara cu arnica. Tinctura NU se aplica extern, direct pe pielea  zgariata sau iritata. Arnica este un remediu naturist homeopatic pentru tratarea traumelor. Arnica este utilizata in tratamentul urmatoarelor afectiuni: - infectii bacteriene; - cancer de piele; - bronsite; - viroze; - cistite; - hipertensiune; - migrene; - palpitatii; - insomnii; - depresii; - hematoame; - artrita; - dureri de spate; - laringita; - entorse; - eczeme; - fibromialgie; - gripa; - durere de cap; - hemoroizi; - migrene; - acnee; - varice; - luxatii; - rani. Tinctura de arnica se utilizeaza sub forma de comprese. Are capacitatea de a incetini procesul de coagulare a sangelui, efect similar medicamentelor anticoagulante. Alta calitate a sa? Are efect de calmare a epidermei si imbunatateste circulatia sangelui. Atentie! Nu este indicata pentru uz intern copiilor sub 3 ani, femeilor gravide si celor care au pielea foarte sensibila. In doze mari poate provoca hipertensiune, ameteli, voma, batai neregulate ale inimii.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.88 din 5 - 226 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre plante medicinale

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre arnica

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre rani

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre afectiuni respiratorii

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dureri musculare

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0