Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

4 motive pentru care merita sa iti cumperi bijuterii de la amanet

de Sunt Fericita la 2020-12-21
4 motive pentru care merita sa iti cumperi bijuterii de la amanet
Bijuteriile reprezinta calea spre inima oricarei persoane. O bratara superba, un lantisor discret cu pandantiv sau un inel cu model deosebit reprezinta accesoriile perfecte pentru orice tinuta. Unii dintre noi au dezvoltat o reala pasiune pentru aceste produse de-a lungul timpului, asa ca au acasa colectii impresionante de bijuterii. Totusi, stim cu totii ca accesoriile de acest fel nu sunt deloc ieftine, mai ales atunci cand sunt confectionate din metale pretioase ori printr-o tehnica speciala de prelucrare. Daca esti in cautarea unor bijuterii inedite indreapta-ti atentia spre casele de amanet. Iti prezentam mai departe cateva motive care te vor face sa cumperi obiectele preferate din astfel de centre.


1. Preturi mai mici decat in magazinele de profil

Chiar daca exista o multime de magazine care comercializeaza bijuterii atat online cat si offline, in fiecare oras al tarii, preturile accesoriilor dintr-o casa de amanet sunt mult mai mici. Prin urmare, daca nu ai de gand sa cheltuiesti prea multi bani ca sa-ti cumperi produse noi poti sa optezi pentru achizitionarea unor piese de la amanet. Este mult mai rentabil sa faci asta, mai ales ca datorita preturilor atractive poti sa-ti iei doua sau trei bijuterii cu aceasi bani pe care i-ai fi platit pentru un singur accesoriu nou.

2. Calitatea bijuteriilor este garantata

Casele de amanet sunt considerate magazine second hand, insa asta nu inseamna intotdeauna rabat la calitate. Fiecare bijuterie vanduta intr-o asemenea locatie trece printr-un proces de curatare si este foarte bine intretinuta. In plus, accesoriile care se amaneteaza sunt valoroase si verificate extrem de bine inainte de a fi acceptate ca garantie. Ceea ce inseamna ca la amanet vei gasi bijuterii din aur de 10, 14, 18, 22 sau chiar si 24K. In cazul anumitor magazine este destul de greu sa faci diferenta intre piesele confectionate 100% din aur si cele care sunt doar suflate cu aur. Mai mult, exista numeroase persoane care merg la amanet sa caute bijuterii din aur la preturi atractive nu neaparat ca sa le poarte, ci ca sa isi confectioneze din ele bijuterii personalizate, convinse fiind de calitatea metalului achizitionat.

3. Existenta pieselor vintege sau antique

Uneori, o vizita la un magazin de amanet se poate transforma intr-o adevarata vanatoare de comori. Nu stii niciodata ce piese importante poti sa gasesti, de aceea nu trebuie sa treci cu vederea casele de amanet cand cauti diferite bijuterii. Multi oameni aleg sa-si amaneteze tot felul de accesorii, unele vintage sau antique, destul de greu de gasit. In urma cu 20-30 de ani, bijuteriile aveau un alt design si un aspect cu totul diferit fata de cele pe care le gasim prin magazine in zilele noastre. Daca te numeri printre cei care adora obiectele vechi, mai putin comune sau chiar unicat in favoarea pieselor parca trase la indigo din prezent atunci mai mult ca sigur poti gasi ceea ce cauti la casele de amanet.

4. Gama variata de bijuterii

In timp ce magazinele specializate se bazeaza doar pe piesele moderne, la casele de amanet ai sansa sa gasesti o varietate mai mare de stiluri. Persoanele care isi amaneteaza bunurile deoarece au nevoie de bani sunt diferite, atat ca varsta cat si ca stil, ceea ce inseamna ca si accesoriile lor fac parte fie din categorii distincte. In acest sens, nu ar trebui sa te surprinda daca gasesti la amanet bijuterii clasice, piese de acum zece ani, produse din noile colectii existente pe piata sau accesorii de un anumit brand. Practic, amanetul este ca o piata a bijuteriilor, iar tu poti selecta de aici tot ce iti face placere sau simti ca ti se potriveste.

 

Bijuteriiile care se gasesc in casele de amanet sunt impecabile si de buna calitate. Daca te gandesti vreun moment sa te indoiesti de increderea pe care ti-o ofera un astfel de centru ia in considerare faptul ca nici un amanet nu ar primi drept garantie pentru imprumuturi piese care sa nu fie autentice si valoroase. Asadar, atunci cand te gandesti sa-ti imbogatesti colectia de bijuterii aminteste-ti ca exista locatii de unde poti cumpara accesorii deosebite, la preturi foarte atractive.


Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre amanet

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre bijuterie

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre aur

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre argint

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre

Cele mai citite articole

In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0