Ingrediente:
- 1 litru suc de pepene;
- 100 g amidon de porumb;
- 100 g zahar;
- o lingurita esenta de vanilie.
Taiem pepenele si indepartam semintele. Il punem in blender iar sucul obtinut il strecuram printr-o sita deasa.
Sursa foto: resource.andatech.com.au
Intr-un bol dizolvam amidonul in 100 ml suc de pepene si adaugam o lingurita de esenta de vanilie.
Intr-un vas, la foc mic, punem amestecul pregatit anterior si restul de suc. Acum adaugam zaharul si lasam sa fiarba pana se topeste. Important este sa amestecam continuu cu telul.
Lasam pe foc 10 minute, pana se ingroasa.
Punem compozitia in forme sau pahare si le dam la rece pentru 4-5 ore. Italienii presara deasupra scortisoara, fistic sau ciocolata neagra maruntita.
Daca doriti, puteti folosi crema la prajituri sau placinte.
Sursa articol: www.food52.com
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 4.29
din 5
- 17 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!