Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Schimbarile mici atrag rezultate mari

Schimbarile mici atrag rezultate mari
Renunta cu totul la carbohidrati. Redu numarul de calorii la jumatate. Poate crezi ca singurul mod de a ajunge la rezultatele pe care ti le doresti este sa faci niste schimbari drastice, dar nu este asa.


Cand schimbarile sunt prea mari, acestea pot deveni coplesitoare. Nu mai vrei sa incepi nimic sau nu stii unde sa incepi, asa ca nu o mai faci.
Schimbarile mici ale stilului de viata sunt mai usor de atins si de obtinut. Cand au succes, esti mai predispusa sa le transformi in obiceiuri si uite asa, obtii increderea in sine.
Cele mai de succes obiective sau schimbari sunt cele pe care poti sa le bifezi si despre care poti spune „Am facut asta”. Acesta este secretul motivatiei pentru a merge mai departe.
OPRESTE-TE INAINTE SA TE SIMTI SATULA
Pe o scala de 1 la 10, la 1 fiind infometata si la 10 satula ca la Craciun, opreste-te pe la 5 sau 6. pentru a putea face asta, concetreaza-te bine pe ce mananci, asa ca inchide televizorul. Ia imbucaturi mici, mesteca incet, miroase mancarea si simte textura si gustul. De mare ajutor iti poate fi si o farfurie sau un bol mai mic. Poti, de asemenea, sa-ti umpli jumatate de farfurie cu legume si fructe.
FA O BAIE LUNGA
Daca nu poti sa adormi seara, expertii in somn de la Universitatea Harvard sugereaza sa-ti stabilesti o rutina care sa preceada somnul. Citeste o carte, fa exercitii de relaxare sau fa o baie lunga (cresterea busca a temperaturii corpului urmata de scadere duce la starea de somnolenta). Mentine-ti camera usor rece si evita stralucirea ecranului calculatorului.
Daca dormi suficient, vei fi mai putin tentata sa mananci junk food. Cercetatorii cred ca somnolenta din timpul zile afecteaza controlul creierului asupra atractiei catre mancarea bogat calorica.
FA DUS CU OCHII INCHISI
Blocarea sau combinarea unuia sau a mai multor simturi, cum ar fi un dus cu ochii inchisi sau o masa consumata cu ochii acoperiti, poate duce la imbunatatirea memoriei, conform Institutului Franklin.
Cand iti folosesti simturile in moduri neasteptate, iti stimuelzi celulele nervoase, astfel incat noi circuite neuronale sunt activate.
Asculta ploaia si bate ritmul cu degetele sau miroase florile in timp ce asculti muzica.
MANANCA MAI MULT, BEA MAI PUTIN
Fie ca este vorba despre o bautura racoritoare de 140 de calorii sau de o cafea cu lapte de soia de 190 de calorii, toate aceste caloriis e aduna. Bea apa sau ceai/ cafea fara zahar sau amesteca apa cu suc de fructe (de exemplu, doua pahare de apa cu unul de suc de pepene, plus cuburi de gheata).
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sanatate

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre schimbare

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre stil de viata

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre succes

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre calorii

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0