500 g ciuperci
2 cepe
1 pachet soia (100 g)
ulei de masline
ceapa
morcov, telina, pastranac, ardei
2-3 linguri pasta de tomate
sare
piper
verdeata
usturoi
susan sau alte seminte
Preparare:
Soia se pune in 1,5 litri de apa clocotita si se lasa sa fiarba 10-15 minute, dupa care se scurge de apa si se foloseste ca o carne obisnuita. Ceapa taiata marunt se caleste in putin ulei, se adauga ciupercile curatate si taiate felii, o cana de apa si se lasa 10 minute, in tigaia acoperita; se adauga legumele taiate marunt si soia si se lasa la fiert, impreuna cu pasta de tomate. Se adauga apa daca mai e nevoie. Spre final se adauga usturoiul taiat felii, se mai lasa 5 minute si se ia de pe foc. Se poate servi rece sau calda, cu mamaliga sau smantana si susan presarat deasupra.
Bucatareala placuta!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 4.55
din 5
- 20 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!