500 g ciuperci
2 cepe
1 pachet soia (100 g)
ulei de masline
ceapa
morcov, telina, pastranac, ardei
2-3 linguri pasta de tomate
sare
piper
verdeata
usturoi
susan sau alte seminte
Preparare:
Soia se pune in 1,5 litri de apa clocotita si se lasa sa fiarba 10-15 minute, dupa care se scurge de apa si se foloseste ca o carne obisnuita. Ceapa taiata marunt se caleste in putin ulei, se adauga ciupercile curatate si taiate felii, o cana de apa si se lasa 10 minute, in tigaia acoperita; se adauga legumele taiate marunt si soia si se lasa la fiert, impreuna cu pasta de tomate. Se adauga apa daca mai e nevoie. Spre final se adauga usturoiul taiat felii, se mai lasa 5 minute si se ia de pe foc. Se poate servi rece sau calda, cu mamaliga sau smantana si susan presarat deasupra.
Bucatareala placuta!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate
Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
