500 g ciuperci
2 cepe
1 pachet soia (100 g)
ulei de masline
ceapa
morcov, telina, pastranac, ardei
2-3 linguri pasta de tomate
sare
piper
verdeata
usturoi
susan sau alte seminte
Preparare:
Soia se pune in 1,5 litri de apa clocotita si se lasa sa fiarba 10-15 minute, dupa care se scurge de apa si se foloseste ca o carne obisnuita. Ceapa taiata marunt se caleste in putin ulei, se adauga ciupercile curatate si taiate felii, o cana de apa si se lasa 10 minute, in tigaia acoperita; se adauga legumele taiate marunt si soia si se lasa la fiert, impreuna cu pasta de tomate. Se adauga apa daca mai e nevoie. Spre final se adauga usturoiul taiat felii, se mai lasa 5 minute si se ia de pe foc. Se poate servi rece sau calda, cu mamaliga sau smantana si susan presarat deasupra.
Bucatareala placuta!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de respiratie stravechi chinezesti
Tehnicile de respiratie secrete iti dezvaluie cea mai puternica forma de vindecare vazuta vreodata Acestea te pot ajuta sa elimini durerea sa previi atacurile de cord si sa tratezi astmul Toate acestea sunt mentionate intr-un manuscris antic care nu a fost niciodata vazut de catre lumea occidentala Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
