1/2 kg cartofi
1 ceapa mare
1 telina mica
1 pastarnac
2 morcovi
1 l bors
5-6 rosii (plus 2 linguri pasta de tomate) sau pasta de tomate
1 ardei gras
sare
leustean
Preparare:
Cartofii se curata, se taie cuburi si se pun la fiert cu apa. Cand incepe sa fiarba se pune ceapa taiata fin, telina, pastarnacul si morcovii taiati grosier sau dati pe razatoare, ardeiul si rosiile taiate sferturi. Spre final se pune borsul (dat in clocot separat), pasta de tomate si se potriveste de sare. La sfarsit se pune leustean tocat marunt si se lasa acoperit.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
In slujba coroanei
Volumul memorialistic & 39;In slujba coroanei& 39; ne invita sa cunoastem perspectiva personala a autorului dl Dan Ion Lazar membru al echipei ce a insotit Familia Regala la revenirea in tara ca martor si participant direct la evenimentele petrecute atunci dar si mai tarziu la activitatile Casei Regale Romane Aflam intai despre...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
