vinete
suc de rosii cu sare (1 lingurita la 1 litru de suc)
borcane cu capac
Preparare:
Vinetele trebuie sa fie coapte, potrivite ca marime; se spala, se curata de codita si se taie fasii din coaja din loc in loc. Vinetele se taie felii si apoi fiecare felie inca o data, pe jumatate. Feliile de vinete se lasa o ora intr-un vas presarate cu sare, pentru a se scurge sucul amarui. Dupa aceea se spala, se storc intr-un servet curat, se oparesc in apa clocotita cu sare pentru 10-15 minute. La final se scot, se scurg de apa, se aseaza in borcane si se acopera cu suc de rosii pregatit ca mai sus. In prima zi se sterilizeaza 35 de minute, iar in a doua zi numai 15.
Bucatareala placuta!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori
Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 6 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!