vinete
suc de rosii cu sare (1 lingurita la 1 litru de suc)
borcane cu capac
Preparare:
Vinetele trebuie sa fie coapte, potrivite ca marime; se spala, se curata de codita si se taie fasii din coaja din loc in loc. Vinetele se taie felii si apoi fiecare felie inca o data, pe jumatate. Feliile de vinete se lasa o ora intr-un vas presarate cu sare, pentru a se scurge sucul amarui. Dupa aceea se spala, se storc intr-un servet curat, se oparesc in apa clocotita cu sare pentru 10-15 minute. La final se scot, se scurg de apa, se aseaza in borcane si se acopera cu suc de rosii pregatit ca mai sus. In prima zi se sterilizeaza 35 de minute, iar in a doua zi numai 15.
Bucatareala placuta!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic
Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
