Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

Vinete pe gratar cu sos vinegreta

Vinete pe gratar cu sos vinegreta
Vinete pe gratar cu sos vinegreta

Vinetele preparate pe gratar merg de minune ca garnitura la friptura, insa aceasta este o reteta fara carne. Gustul vinetelor fripte va fi imbogatit de aroma sosului de vinegreta si mai ales din cauza busuiocului.


Ingrediente

Pentru vinegreta:
2 cepe
2 catei de usturoi
1 lingurita ulei de masline
sare si piper

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Gramatica - Fise de lucru rezolvate pentru clasa a VIII-a


Ghid complet de pregatire pentru un punctaj maxim la limba romana – gramatica – din cadrul Evaluarii Nationale clasa a VIII-a Culegerea de fise si teste pe care ti-o propunem acum urmareste familiarizarea elevilor cu formatul cerintelor de examen recapitularea materiei din programa de examen in timp util ...

Oferta Speciala
valabila 48h

6 frunze de busuioc
1 ardei iute mic
1 cubulet de ghimbir
1 lingura otet
2 linguri apa
3 linguri ulei

2 linguri ulei
piper macinat
1 vanata, feliata
¾ cana vinegreta de busuioc
6 rosii, foliate
200 g mozzarella

Preparare:
Pentru vinegreta – pune ceapa si usturoiul intr-un vas termorezistent, picura deasupra 1 lingura de ulei de masline, adauga sare si piper dupa gust, acopera cu o folie de aluminiu si lasa la cuptorul preincalzit pentru 30-40 de minute. Dupa ce a fost scoasa din cuptor, amesteca ceapa si usturoiul cu restul ingredientelor pentru vinegreta si paseaza-le bine intr-un blender.

Vanata se taie in 12 felii, fiecare se unge cu ulei si se presara cu piper, dupa care se lasa pe gratar pana devin maronii pe margini.

In fiecare farfurie se pun 2-3 linguri de vinegreta, cate o felie de vanata pe gratar, o felie de rosie si una de mozzarella.




Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.83 din 5 - 3 voturi.

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre vinete

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sos

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre gratar

Spune-ne opinia ta despre "Vinete pe gratar cu sos vinegreta"

Pentru a putea comenta trebuie sa fiti de acord cu Termeni si conditiile site-ului.


10 - 3 =

Cele mai citite articole

Auzim des ce alimente sa mancam daca ne dorim sa avem un ten luminos sau ce diete sa urmam daca ...
Vitamina A, cunoscuta si sub numele de retinol, reprezinta un nutrient foarte important pentru ...
Indiferent daca calatoresti in scop de afaceri sau turistic, fiecare calatorie are nevoie de o ...

Comentarii articole

Spune-ti parerea
Fiti mai atenti la ceea ce publicati! Copiii intre 3 și 6 ani au nevoie de 13 ore de somn, ...
Eu folosesc uleiul de ricin in vopseaua de par .este f bun
Domnule doctor soțul meu a fost diagnosticat în urma cu 4 luni cu o bacterie ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Detoxifiere sanatoasa - Ghid complet pentru femei
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0