Ingredinte pentru rulada cu dovleac:
- 2 oua;
- 100 g faina;
- 1 lingura ulei;
- 1 pahar de apa;
- sare;
- 200 g dovleac dat pe razatoare;
- 6 linguri de zahar.
Rulada de dovleac - modalitate de preparare
Se face un aluat din faina, oua, apa, ulei si sare. Se framanta bine si se intinde o foaie.
Dovleacul se curata de coaja, se da pe razatoare, apoi se amesteca cu zahar. Se intinde pe foaia de aluat, se ruleaza, se pune in tava si se introduce in cuptor.
Cand rulada de dovleac este coapta, se scoate din cuptor, se lasa sa se raceasca, apoi se taie felii subtiri si se serveste.
Pofta buna!
Sursa foto: www.sxc.hu
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
de SuntFericita.ro
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 2.75
din 5
- 2 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!