- 50 g unt;
- 130 g zahar;
- 2 oua;
- 1 lingurita esenta de vanilie;
- 250 g faina;
- 1 lingurita bicarbonat de sodiu;
- 1 lingurita praf de copt;
- 1/2 lingurita sare;
- 1 cana frisca;
- 3 mere acrisoare, taiate cubulete.
Topping:
- 150 g zahar;
- 1 lingurita scortisoara;
- 2 linguri unt;
- 1/2 cana nuci, migdale, alune neprajite (dupa preferinte).
Untul se freaca cu zaharul, apoi se adauga ouale si vanilia si se amesteca bine. Se incorporeaza si faina, praful de copt, sarea si bicarbonatul de sodiu. La final, se adauga merele. Aluatul se intinde intr-o tava unsa cu unt (daca e o tava de silicon, nu mai e nevoie). Toppingul se realizeaza prin mixarea untului cu zaharul, scortisoara si nucile. Prajitura se da la cuptorul preincalzit pentru 30-40 de minute si se lasa apoi sa se raceasca complet.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic
Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
