- 50 g unt;
- 130 g zahar;
- 2 oua;
- 1 lingurita esenta de vanilie;
- 250 g faina;
- 1 lingurita bicarbonat de sodiu;
- 1 lingurita praf de copt;
- 1/2 lingurita sare;
- 1 cana frisca;
- 3 mere acrisoare, taiate cubulete.
Topping:
- 150 g zahar;
- 1 lingurita scortisoara;
- 2 linguri unt;
- 1/2 cana nuci, migdale, alune neprajite (dupa preferinte).
Untul se freaca cu zaharul, apoi se adauga ouale si vanilia si se amesteca bine. Se incorporeaza si faina, praful de copt, sarea si bicarbonatul de sodiu. La final, se adauga merele. Aluatul se intinde intr-o tava unsa cu unt (daca e o tava de silicon, nu mai e nevoie). Toppingul se realizeaza prin mixarea untului cu zaharul, scortisoara si nucile. Prajitura se da la cuptorul preincalzit pentru 30-40 de minute si se lasa apoi sa se raceasca complet.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de respiratie stravechi chinezesti
Tehnicile de respiratie secrete iti dezvaluie cea mai puternica forma de vindecare vazuta vreodata Acestea te pot ajuta sa elimini durerea sa previi atacurile de cord si sa tratezi astmul Toate acestea sunt mentionate intr-un manuscris antic care nu a fost niciodata vazut de catre lumea occidentala Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
