- 4 dovlecei mari, taiati pe lungime sau felii;
- 1/2 cana ulei de masline;
- 2 linguri oregano;
- 85 gr. branza;
- 2 seminte de pin prajite (alune pisate sau alt fel de seminte);
- sare si piper.
Cum se prepara dovlecei cu branza la cuptor:
Porneste cuptorul sau gratarul. Taie pe jumatate dovleceii si aseaza-i cu partea taiata in jos, pe o folie de aluminiu. Presara sare si piper dupa gust, picura ulei de masline si oregano. Strange folia cu dovlecelul inauntru si lasa pe grill cam 25 de minute. Dupa ce se mai raceste putin, scoate dovleceii si preasara deasupra branza si semintele.
Bucatareala placuta!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu
Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 3.33
din 5
- 3 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!