Exista si alternativa, fructe care pot fi transformate in piure, paste si uleiuri pe care poti miza pentru a avea o sanatate mai buna.
1. Uleiul de masline
Il poti folosi la salate sau la gatit. Pune ulei de masline in loc de unt la paste, de exemplu. Uleiul acesta are acizi grasi, niste grasimi sanatoase, prietenoase cu inima.
2. Uleiul de nuca de cocos
Ai tot auzit de el in ultima vreme si, sa, are multe grasimi saturate, excelente pentru sanatate. Stimuleaza metabolismul si imbunatateste sistemul imunitar.
3. Ulei de rapita sau de canola
Reduce colesterolul si este o sursa inestimabila de acizi grasi omega-3.
4. Avocado
Ia fructul bine copt (testul este urmatorul: preseaza-l in pumn si ar trebui sa iasa samburele singur), scoate-i continutul si paseaza-l. Adauga condimente. Vei avea parte de fibre, vitamina C, potasiu si grasimi bune. Te va ajuta sa scapi de grasimea abdominala.
5. Pasta de susan
Pasta de susan sau tahini este gustoasa, contine calciu, poate fi intinsa pe paine si folosita la gatit. Contine si omega-3, dar si omega-6, plus potasiu, calciu, fier, magneziu, vitamina E, vitamina C dar si vitamine din grupul B.
Sursa foto: www.sxc.hu
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Lupta impotriva Cancerului
Medicamentele NU sunt mereu raspunsul Industria farmaceutica este declarata cea mai profitabila industrie la nivel mondial in ultimii 3 ani Aceasta nu ar exista fara un "public tinta" Chimistul Shane Ellison afirma ca interesul producatorilor de medicamente este sa trateze simptomele nu bolile dar si sa inventeze noi afectiuni...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
de SuntFericita.roRedactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"

Categorii






































